2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹ماه خیلی دیره من دلم می ترکه میخوام زود باردار شم

ببین عزیزم باید استراحت بدی،بخودت..دکترگف تا یکسال نشو.اما اصن جلوگیری نکرد و بعد9ماه شد..خدای نخاسته رحم ضعیف باشه و کورتاژتکراربشه ..خطری،یه..صبربیشتربهتراز،دورازجان آرزوی،بچس ..نه؟؟؟؟

از کوزه همان برون تراودکه دراوست
من ۳ماه بعد کورتاژ جلوگیریمو قطع کردم ماه سوم باردار شدم بعد جلوگیری  هیچ مشکلی هم نداشتم دیگه ...

آخه واسه من جنین ۲ماهه بود قلبش تشکیل نشده بود .خدا واستون نگهش داره جنسیتش چیه؟؟

خدایا شکرت

آخه واسه من جنین ۲ماهه بود قلبش تشکیل نشده بود .خدا واستون نگهش داره جنسیتش چیه؟؟

منم دوماهه بود اول سوزن فشار زدن سقط نشد 

فرداش بردن کورتاژ 

تازه عصرش سونو گفت یه تکه مونده فردا دوباره کورتاژ قبول نکردم اومدم خونه بعد ۴روز با دارو اونم دفع شد 

سلامت باشی عزیزم پسر 

منم دوماهه بود اول سوزن فشار زدن سقط نشد  فرداش بردن کورتاژ  تازه عصرش سونو گفت یه تکه م ...

میگن بعد از کورتاژ صددرصد بچه دختر میشه ولی انگار دروغ میگن

خدایا شکرت

بعد کورتاژ داروی خاصی مصرف کردی

من تو آینه دیدم تو دهانه واژنم انگار تاول زده خیلی ترسیدم ۲ماه مونده به بارداری رفتم نشون دکتر دادم پماد داد گفت خوب نشد بیا آبش رو بکشم با سوزن 

خب با دارو رفع  شد دقیقاا مثل یه تاول سوختگی کوچیک بود 

بعد دوباره رفتم که چک کنه گفت خوبی 

همون جا بهش گفتم من دوماه اقدام کردم 

یه بسته قرص ویتامین E جویدنی داد شبی یه دونه منو همسرم خوردیم همون ماه بار دارشدم 

تو روزای اول تخم گذاری همون شب ۱۴بود فکر کنم طبق آزمایشم