2777
2789
عنوان

خانوما بیاین ی لحظه لطفا

102 بازدید | 14 پست

پسرم پنج سالشه چند روزه پشتشو می خوارونه از بس خوارونده بین باسناش جوش ریز درآورده چیکارش کنم بنظرتون.

خدایا نگهاتو از خودم و زندگیم نگیر🙏

شاید انگل داره

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

اگ داخلش نیس احتمالا حساسیت داره ک باید پمادی چیزی بزنی

داخلشه هم انگله

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازش بپرس ببین بیرون میخاره یا داخل اگه داخله انگله زود ببر درمانش کن چون واگیر داره و اگه بیرونه باسنش هستش عرق سوز میشه خارش میگیره پماد تریامسینول ان ان براش بزن قبل پماد تمیز پشتشو بشور بعد پماد بزن اگه موقع خواب باشه که نمیره زیاد دستشویی بهتره دو سه شب پماد بزنی خوب خوب میشه 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖
ازش بپرس ببین بیرون میخاره یا داخل اگه داخله انگله زود ببر درمانش کن چون واگیر داره و اگه بیرونه باس ...

تریامسینولون ان ان 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖

وااای ما هم ۶ ماه درگیر بودیم.

عادت کرده بود پشتش رو میخواروند.

دکتر هم میگفت عادت کرده.

حتی زخم هم میشد.

ازمایش انگل بده

اگر انگل داشت قرص بخوره خوب میشه.

شورت نخی بپوشه

بهتر میشه.

واقعا دوران بدی بود

جلو همه خودش رو میخاروند.

پماد زرد چشمی بزنه 

خیلی تاثیر داره.

بعد از توالت هم خیلی خوب خودش رو خشک کنه

من از کجا بدونم داخلش هست یا نه

داخل معقد

باید ازمایش بده ولی اگ کرم ریز باشه داخل مدفوعش کاملا مشخصه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

[QUOTE=147119121]وااای ما هم ۶ ماه درگیر بودیم. عادت کرده بود پشتش رو میخواروند. دکتر هم میگفت عادت کرده. حتی زخم ...[/QUOT..همین قرص مبندازول میگی چن وقت یکی باید بخوره ...اسم پماد هم بگو عزیزم

داخل معقد باید ازمایش بده ولی اگ کرم ریز باشه داخل مدفوعش کاملا مشخصه

قبلا ک من میشتمش می دیدم داخل مدفوش بود ولی الان نمی دونم

قبلا ک من میشتمش می دیدم داخل مدفوش بود ولی الان نمی دونم

قرص انگل کودکان از داروخانه بگیر

طریقه مصرفشم بپرس