2777
2789
عنوان

باردارای عزیز بیاید لطفا

150 بازدید | 12 پست

من سوزش داشتم ک ماما گف پماد داخلی و موضعی بزن.موضعی ۳ روز بزن.اون واژینال ی هفته.ک زدم.الان حس میکنم واژنم خیلی خشکه.هفته ۲۰ هستم

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هفته تهوع زیاد داشتین 

من ویارم خیلی بد بود.از هفته ۱۸ ب بعد فقط صبحا اسیدمعدمو بالا میارم ولی بقیه روز خوبم دیگه

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
من هفته 12 خیلی تهوع شدید دارم از اول بارداری میگن از هفته 16 ب بعد خوب میشی  ... واقعا درست خ ...

من تا ۱۴ هفته شدید بود.خیلی.ولی بعدش کم کم تر شد.الان فقط صبحا اسید معدمو بالا مبارم ولی بقیه روز خوبم.اره بعد ۱۶ خیلی کم‌میشه

من کل شب و روز درگیرم 

هفته‌چندی

جواب سوالتو نمیدونم ولی خودم هفته هشت هستم خیلی احساس حالت تهوع دارم

طبیعیه خب