2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی دوست دارم با شوهرم یه کاری راه بندازیم

همسز من تو یه شرکتی کار میکنه از اونجا گلایه داره 

خیلی دوست دارم باهم یع کاری شروع کنیم

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
چیزی تو نظرت نیست؟

والاه قبلا کیک پزی میخاستیم که الان فک نمیکنیم بهش

غذای خانگی هم خوبه به نسبت

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
یعنی تو خونه بپزید؟ یا یه جایی بگیرید؟

والاه کیک پزی که گفتیم یه مدت خونه باشه یه چنتاهم کیک خوشگل تولد درس کردم بعد گفتیم برا کافی شاپاهم بپزیم بفرستیم

تا یکم وضعمون بهتر شه مغازه بگیریم

ولی غذای خانگی باید یه جا باشه یه اتاق یه پارکینگ 

و یکیم بهداشت هم گیر میده باید رعایت بشه دیگه

والاه کیک پزی که گفتیم یه مدت خونه باشه یه چنتاهم کیک خوشگل تولد درس کردم بعد گفتیم برا کافی شاپاهم ...

این کیک پزی خیلی خوبه برای کافی شاپا

امتحانش کن 

ان شاالله موفق باشی و ادامه ش بدی

این کیک پزی خیلی خوبه برای کافی شاپا امتحانش کن  ان شاالله موفق باشی و ادامه ش بدی

مرسی گلم