2777
2789
عنوان

میام سهام بخرم پیغام خطا میده

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 66 پست
فولاد رو نتونستی بگیری؟

نه اونم نتونستم

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
مرسی عزیزم😘😘

خواهش الان دیگه نمیشه شستا و خودرو کلن صفحه خرید بستس.فولاد می‌تونستی بخری ولی فردا صبح سرخطی بزن ساعت ۸:۳۰به بعد تا بری تو نوبت ایشالا.فردام نمیشه پنجشنبه.رفت تا شنبه😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش الان دیگه نمیشه شستا و خودرو کلن صفحه خرید بستس.فولاد می‌تونستی بخری ولی فردا صبح سرخطی بزن س ...

یعنی از شنبه دیگه میشه خرید کرد؟

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
کارگزاریت مفیده؟ امروز اختلال زیاد داشت ولی بازم ب سختی خرید میشد

اره مفید ثبت نام کردم پشیمون شدم خیلی امروز اذیت کرد

اره عزیزم انشالله

متشکرم از راهنماییت

یعنی از شنبه دیگه میشه خرید کرد؟

ببین تایم بازار بورس شنبه تا چهارشنبه از ۸:۳۰تا ۹    اردر گذاری و از ۹ تا ۱۲:۳۰زمان معاملس

که خوب سهمایی مثل خودرو خساپا شپنا شستا و...

طبق نظر ناظر ب ساعتای بعد بازار منتقل میشن واسه معامله

خدایا شکرت شکرت هزار بار شکرت خدایا به سلامت بیاد بغلم🥰🥹
تو رو خدا وقتی هیچ چی بلد نیستین نرین بورس، خرید پفک نیست که به این اسونی باشه، سرمایتون رو برباد ند ...

واقعا حرفت قشنگ‌بود 

واسه همون پفک کلی زیر رو میکنیم چی توز موتوری بخریم یا مزمز یا مینو  

بعد واسه خرید یه سهم که سرمایه زندگی مون سعی نمیکنبم کمی علمش یاد بگیریم 

اره مفید ثبت نام کردم پشیمون شدم خیلی امروز اذیت کرد

نگران نباش آگاهم همینطوره اصن یه وقتایی حتی صفحتو بالا نمیاره یه مدتم که کلاخراب بود .کارگزاریا همه همینطور شدن چون سهامدارا زیاد شده پشتیبانی سیستما ضعیف شده تا بیان همرو ساپورت کنن طول می‌کشه واخلال به وجود میاد