2777
2789
عنوان

آزمون هوش کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 78 پست
مرسي مهربونم ان شا الله منم ميام خبر خوب رو ميدم به حق حضرت عباس دستت دردنكنه ك برام دعا ميكني خدا ...

قربونت برم عزیزم 

انشاالله 🙏🏻🌷

منتظرم💗💗💗

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت برم عزیزم  انشاالله 🙏🏻🌷 منتظرم💗💗💗

سلام عزيزم اومدم خير خوب سلامتي ني ني مو بدم 

خدارو صد هزار بار شكر جوجوي منم سالمه

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

سلام عزيزم اومدم خير خوب سلامتي ني ني مو بدم  خدارو صد هزار بار شكر جوجوي منم سالمه

ای جونم خداروشکر 

از چشم بد دور🌷🌷🌷خیلی خوشحال شدم برات انشاالله که صحیح و سالم به وقتش میاد بغلت 

حتماً برای خودت و نینیت آیه الکرسی میخونم
خیلی مراقب خودت و فرشته کوچولومون باش😘😘😘

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
ای جونم خداروشکر  از چشم بد دور🌷🌷🌷خیلی خوشحال شدم برات انشاالله که صحیح و سالم به وقتش میاد ...

مرسي ك انقد با محبتي و از اول بهت اميدواري ميدادي

ان شاالله هرچي از خدا ميخواي بهت بده و بچتو برات نگه داره

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

مرسي ك انقد با محبتي و از اول بهت اميدواري ميدادي ان شاالله هرچي از خدا ميخواي بهت بده و بچتو برات ...

قربونت برم عزیزم خدامحافظ خودت و نینیه نازت باشه 💗💗💗

سلام تروخدا جوابمو بده درد خفیف ناحیه تخمدان دارم درد ۲ ماهه با منه مزمن هست و با پریود شدید تر شده سونو واژینال شدم چیزی نبود اندومتریوزه۰

👊همیشه قبل از بحث با کسی دوتا سوال از خودتون بپرسید؟ 1.کجای زندگیشم؟ 😏  2. کجای زندگیمه؟ 😕  اگه جواب (هیچ جا) بود، بحث بیخود نکنید!!!😊
سلام تروخدا جوابمو بده درد خفیف ناحیه تخمدان دارم درد ۲ ماهه با منه مزمن هست و با پریود شدید تر شده ...

نه عزیزم 

ممکنه عفونت، کیست یا حتی سیاتیک و مشکلات دیگه باشه که به رحم و تخمدانت میزنه

حتماً یه سونوی کلیه هم بده

نه عزیزم  ممکنه عفونت، کیست یا حتی سیاتیک و مشکلات دیگه باشه که به رحم و تخمدانت میزنه ح ...

گلم من ام ار ای دادم...سونوگرافی کلیه دادم و سونوگرافی لگن

ازمایش ca125نرمال بود

۲ ماهه این درد با منه ...با پریودم شدید شده و هر چی مسکن میخورم کامل اروم نمیشه...باز یه احساس سنگینی تو تخمدان چپم هست..تروخدا شما بگو چیکار کنم 

👊همیشه قبل از بحث با کسی دوتا سوال از خودتون بپرسید؟ 1.کجای زندگیشم؟ 😏  2. کجای زندگیمه؟ 😕  اگه جواب (هیچ جا) بود، بحث بیخود نکنید!!!😊
گلم من ام ار ای دادم...سونوگرافی کلیه دادم و سونوگرافی لگن ازمایش ca125نرمال بود ۲ ماهه این درد با ...

اگر تمام سونو ها و ام آر آی هات مشکلی نداره و جای مطمئن و معتبر انجام دادی
به نظرم بررسی کن ببین عفونت نداری

و حتماً یه دکتر طب سنتی هم مراجعه کن گاهی اوقات سیاتیک یا مشکلات لگن و یا مشکلات مهره کمر هم دردش به تخمدان میزنه

ولی در مورد آندومتریوز باید بهت بگم حالا یا آندو یا بیماری های مرتبط حتماً چسبندگی داره یا همراه با توده و کیست هستن که با سونو و ام آر آی بالاخره مشخص میشه

اینکه گفتم قابل تشخیص نیست فقط دلیلش اینه که ممکنه با انواع کیست های دیگه اشتباه گرفته بشه

ولی به طور کلی آندومتریوز با درد های شدید و افزایشی بخصوص در زمان پریود و تخمکگذاری ، نزدیکی و یا دفع ادرار و مدفوع همراهه

لک بینی ،نامنظمی پریود، یبوست،بیرون روی ،استخوان درد های بی مورد، ریزش مو ،بزرگ شدن شکم، افزایش وزن ناگهانی ،افسردگی و بی قراری و خشونت از علائم اش هست

انشاالله که عزیزم مسئله خاصی نیست توکلت به خدا باشه💗💗💗

گلم شما سونو کجا رفتی و متوجه شدی که داری

سونوگرافی آسا 

دکتر سعادت

سلااام من يه سوال دارم ميشه بپرسم

آره عزیزم 💗

آره عزیزم 💗

من پارسال سونو دادم توش يه پليپ چند ميلي داشتم

بعد امسال سونو دادم ديگه نزده بود پوليپ ميشه از بين رفته باشه؟

بدبخت ترين افراد كساني هستند كه به خاطر منافعشان،نه حرف حق ميزنند🙊نه حرف حق ميشنوند🙉و نه حتي حق را ميبنند🙈.......