2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این یک ماه رو تنبلی نکنم موفق میشم😶

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹                              
به نام خدا خوندم اما مطمعنم قبول نمیشم از استرس نصف موهام ریخته و روز به روز هم بدتره میشه

منم دارم میمیرم دیگه

خستم از همه چی

منم قبول نمیشم

سال سوممه

چندمین سالته؟

Hayal kurmak guzeldir...hayal kur ve hayallerinin peşinden koş...elbet ki başaricaksin
من این یک ماه رو تنبلی نکنم موفق میشم😶

خوش ب حالا عزیزم

فرصت رو از دست نده بخون

من خودمو بدبخت کردم و نخوندم

چندمین سالته؟

Hayal kurmak guzeldir...hayal kur ve hayallerinin peşinden koş...elbet ki başaricaksin
منم دارم میمیرم دیگه خستم از همه چی منم قبول نمیشم سال سوممه چندمین سالته؟

دومین سال   دیپلم تجربی دارم سال اول رو تجربی دادم امسالم انسانی میخام بد ترازای سنجش هم افتضاع با اینکه میخونم

میگن‌ مرگ حقه خدایا من حقمو میخام😭😭

ب نظرم خیلی از بچه ها فقط میخوان شهر خودشون قبول شن و اگ شهر دیگه باشه نمیرن 

البته غیر از دانشگاه های شهر تهران 

اطرافیان و خودتون اینجوری هستین؟

ما تهرانیم دوستام میگفتن فقط تهران میرن چون خانوادشون نمیزاشت ی سری ها هم دوری براشون سخت بود

دومین سال   دیپلم تجربی دارم سال اول رو تجربی دادم امسالم انسانی میخام بد ترازای سنجش هم افتضاع ...

من سومین سالمه

دیپلم تجربی

خودم خودمو بدیخت کردم

هیچی نخوندم

کلا از زندگی ناامیدم نمیدونم چیکار کنم

من سومین سالمه دیپلم تجربی خودم خودمو بدیخت کردم هیچی نخوندم کلا از زندگی ناامیدم نمیدونم چیکار ...

منم نمیددنم چیکار کنم دیگه کلافه شدم

میگن‌ مرگ حقه خدایا من حقمو میخام😭😭
ب نظرم خیلی از بچه ها فقط میخوان شهر خودشون قبول شن و اگ شهر دیگه باشه نمیرن  البته غیر از دان ...

نه اینطور نیست

ملاک فقط پزشکی یا دندانپزشکی بود 

ولی استان خودم باشه بهتر میشد

هر چند دیگه از من گذشت من خودمو تموم کردم

من سومین سالمه دیپلم تجربی خودم خودمو بدیخت کردم هیچی نخوندم کلا از زندگی ناامیدم نمیدونم چیکار ...

فامیل ما چهار سال موند هیچوقت هم نمیخوند هرچقدر اصرار کردن برو میگفت ن الان زیست ازاد میخونه خیلی راضیه ب نظرم امسال برو یا سال بعد ی رشته دیگه کنکور بده 

منم سومین سالمه و سال اول بخاطر فوت پدرم نتونستم بخونم دعا کن امسال موفق بشم

ما درد خویش را به خدا هم نگفته ایم                          تا نشکنیم پیش کسی حرمت شما...🦋