سلام.ممنون که اومدید کلیتی از زندگیم رو میگم و ی سری اتفاق که فکر میکنم باعث شد کل مسیر زندگیم تغییر کنه.امسال سومین کنکور رو میدم و واسم دعا کنید به رشته پزشکی برسم . اگه خودتون یا کسی از نزدیکاتون دعاش زود قبول میشه رو تگ کنید.دعا کنید این اتفاقها واسم تموم بشه و به پزشکی برسم یه ماه دیگه کنکوره. دعا کنید بتونم این مدت تموم تلاشم رو بکنم و رتبه ام به زیر دویست برسه(درسم خوبه و ان شاالله دعا شما هم قبول بشه.اما داستان زندگیم...
اینکه چرا ناراحت شدم رو بهش گفتم و سه بار خداحافظی کردم.و هیچ پیامی نداد البته تازگی سیم کارت مجبور شدم بخرم اونم دست دوم بود ولی فکر کنم فقط به اسم اون نمایندگیه تا سلب امتیاز نشه. یکبار شانسی دستم خورد و با اون پیام دادم.چندبار شماره ناشناس زنگ زدن و من جواب ندادم یه بار جواب دادم گفتم ببینم هر کی باشه حرف میزنه ولی کسی حرف نزد و قطع کردم باز زنگ زد و قطع کردم و گذاشتم حالت هواپیما بعد فرداش گوشیم رو بی صدا کرده بودم دیدم باز زنگ زده ولی من ندیده بودم
بعدا میفهمی چقدر بی ارزشه وقتی تو واقعی کیس های عالی برخورد کنی😶 فقط خودزنی کردی و از درس وا میمو ...
با این اتفاقا المپیاد قبول شدم و وضع درسم خیلی خوبه اینقدر که اگه اسم شهرم رو بگم بیای همه منو میشناسن(البته خدا کنه کسی چشمم نزنه)بوده که خانم زنگ زده کلی التماس فقط جوابمو بده ولی من بخاطر درس یجور جوابش دادم که خودش خداحافظی کرده
مطمئنا همچین اتفاقایی خیلی به آدم ضربه میزنه سعی کنید وابسته نباشید واقعا دوست داشتن غیر قابل تصوره اگه بهش برسی یه شب اون اولا به یه دختر گفتم خواهر بحث خودکشی کرد کل شب با گریه پیام نوشتم و التماس کردم که این کارو نکنه
تنها خواهشم اینه که دل هم دیگه رو نشکونید مطمئن باشین هر کسی یه احساسی داره شاید اگه اون اتفاقا نمیفتاد من اینجوری نمیشدم اون کسی که بهش میگفتن رتبه تک رقمی مال تو هستش این اتفاقها نمیفتاد.شاید همین برتری رو چشم زدن بقیه میدونن که من اینجوری شدم واقعا چند تا فامیلمون چشماشون داره کور میشه به خاطر ما
تنها ازتون خواهش دارم که اگه اتفاق بوده یا چشم زدن و این مسائل دعا کنید که هم این مسائل زیاد درگیرم نکنه هم اینکه تو یک ماه مونده عالی درس بخونم و کنکورم رو رتبه زیر دویست قبول بشم راستی رتبه سال پیشم خوب بوده که میگم این رتبه شما هم دعام کنید.ممنون.ان شاالله هیچ کس درد انتظار اینجوری نکشه و همتون بدون توقع به اطرافیانتون تا میتونید عشق بورزید.تمام
اگه به یکی از ته دل وابسته بشی اینجور نمیگی شایدم حالا که بزرگ شدم منم میگم بچگانه بود🤣🤣🤣
هنوز 3 ساله پشت کنکوری 5 ساله باکسانی می حرفیالان 20 یا 21 سالته 5 تاش رو کم کن می شه 16 یا 15 واقعا ادم تو این سن ها وجدانن عقلش کار می کنه همینکه تنهایی شبا میری دستشویی خودش هنریه برات
🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست التماس دعا
😂😂😂😂شاید هنر شما دستشویی رفتنه اونم با در نیمه باز😶😶بیست سالمه آره یادمه به دوستم میگفتم مشکلم ...
دیگه 15 سال سن همینه دیگه نه خیر گسر عمه من 15 سالش بود چند نفر تو حیاط باید نگاه می کردن اقا بره دستشویی چند روز گیشم حموم رفته بود می گفت پشت در یکی باشه من می ترسم جنی چیزی بیاد برا همون گفتم به هرحال وفتی 25 اینا سالت شد به این روزات می خندی گرچه 25 سالهای قدیم کجا 25 سال این زمونه کجا فک کنم 35 سالت لخندی 🤣😁🖐️
🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست التماس دعا