2777
2789

سلام.ممنون که اومدید کلیتی از زندگیم رو میگم و ی سری اتفاق که فکر میکنم باعث شد کل مسیر زندگیم تغییر کنه.امسال سومین کنکور رو میدم و واسم دعا کنید به رشته پزشکی برسم . اگه خودتون یا کسی از نزدیکاتون دعاش زود قبول میشه رو تگ کنید.دعا کنید این اتفاقها واسم تموم بشه و به پزشکی برسم یه ماه دیگه کنکوره. دعا کنید بتونم این مدت تموم تلاشم رو بکنم و رتبه ام به زیر دویست برسه(درسم خوبه و ان شاالله دعا شما هم قبول بشه.اما داستان زندگیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری یکی شدخواهرتون؟

بابا پسره دیگه با دخترا میحرفیده میگفته خواهر یعنی قصد ازدواج ندارم 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
هرروز باوضو ۱بار سوره یاسین رو بخون  تا ۴۰ روز ب امید خدا جواب میبینی  من پری میشم نمیخون ...

بابا پسره طرف

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

با تعدادیشون خیلی صمیمی بودم دوتاشون خیلی بهم نزدیک شدند یکیشون دانشجو بود و نامزد داشت هر شب یه ساعتی با هم با جیمیل حرف میزدیم و خدا نکرده یه چند دقیقه دیر میومد من دعواش میکردم یه برادر داشت و اینکه با یه دوستم سر اینکه با دخترا حرف میزد دعوا گرده بودم و به این آبجیم همه چیزو میگفتم گفت ازش دور شو باهم بحث میکردیم تا اینکه گفتم به داداشت برسی بهتره که رفت و حالا هم پیام میدم که شاید برگرده

🤣🤣🤣🤣🤣

اون مطلب اتم پاک کن شرعی اینا