2777
2789
عنوان

بچه ناخواسته و سقط .... کمک😔

10964 بازدید | 87 پست

من ۳۵ سالمه پسر۵ ساله دارم

هرکی میگفت بارداری ناخواسته بهش می خندیدم تا اینکه سر خودم اومد

بچه میخاستیم ولی بخاطر کرونا فعلا منصرف شده بودم

حالا ناخواسته باردار شدم موندم بین سقط و نگه داشتن

لطفا راهنمایی کنید

اونایی که سابقه سقط دارن از عوارض و سختی هاش بگید

اونایی که بچه ناخواسته دارن لطفا راهنمایی کنید

کلا از مسائل پیش بینی نشده وحشت دارم و چون بارداری بدون برنامه ریزی بوده خیلی ناراحتم .... اصلا شوکه شدم

شرایط ما اینه که خونه کوچیک و یه ماشین معمولی ایرانی داریم ولی شغل همسرم آزاده  و بخاطر کرونا و بازار دلار خیلی ثابت و جالب نیست متاسفانه...

خودم تو بارداری استراحت مطلق بودم و مادر و مادر شوهرم خیلی کمک کردن ولی الان مادرم تو شهر خودم نیست و کمک ندارم  ....  میترسم بازم استراحت مطلق بشم  طول سرویکس کوتاه بود و با استراحت زیاد سرکلاژ نشدم ؛  یعنی شرایط بازم ممکنه همون جوری باشه

با یه بچه کارهای خونه و غذا پختن و اینا رو چیکار کنم.؟

شوهرم سقط یا نگه داشتن بچه رو گذاشته به عهده خودم و میدونم تو بچه داری هم کمک نمیکنه ؛ خودش نگرانی کاری زیاد داره

خیلی حالم خرابه اصلا حوصله شوخی و مسخره بازی ندارم لطفا کمک کنید

میخام قرص بخرم سقط کنم از عواقب ش میترسم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه میخواستی ولی چون الان نخواستی میخوای سقطش کنی؟😐

عزیزم سنت هم داره بالا میره الان بهترین وقته

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

کاش خدا به من میداد موندم واقعا تو کارش ..

۳سالو نیمه هر دری میزنیم نمیشه هر ماه بی بی منفی 😭😭

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

اخرش ک بچه دوم رو میخوای چون میگی قصدشو داشتم پس نگهش دار

دوتا بچه داشتن خیلی خوبه ولی خوب شرایط شمام سخته بخصوص الان تو کرونا

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

سقط نکن . چرا به چشم ناخواسته میبینی به چشم یه هدیه الهی ببین . یه امانت از طرف خدا . شده تا بحال هدیه کسی دور بنداری یا از بین ببری اونم همچنین هدیه گرانبهایی رو . حیفه .

آگر به خدا اعتقاد داری آیه مسلم قران بچه رزقشو با خودش میاره گلم .

اون بچه به خواست خودش اومده؟ خیر، یا باید خودتون و کنترل میکردید یا حالا که باردار شدید باید پی همه چیز و به تن بمالید، زورتون به اون طفل معصوم بی زبون رسیده؟ خب این بچتون و ک میتونه از خودش دفاع کنه و زبون داره رو بکشین، دلتون میاد؟ میدونید بچه زمان سقط چه دردی میکشه؟ دوتا مستند ببینید بفهمید داروهای سقط با جنین چه میکنه،بعدم عزیزم هرکسی تو اقوام ما بچه شو سقط کرد یه بلایی سرش اومد شما بترسین از قهر خدا

در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند...