2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک بیبی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 35 پست
الهیییی عزیزم چقد از تاپیکت حس خوب گرفتم ❤ انشاالله نی نی تون سالم و سلامت بغل کنید  لطفا برا ...

مرسی گلم
انشالله شما هم خیلییییی زودتر از چیزی ک فکرشو میکنی این حس قشنگ رو تجربه بکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر عزیزم انشالله منم این روزو زودتر ببینم💋🌹😔

ایشالله هرچه زودتر میبینی عزیزم
من ماه اول اقدام بودم و تازه میخواستم فرودین ماه بیبی چک دو خط دار ببینم
اما قسمت و حکمت همین بود

مبارکه عزیزدلم 😍😍😍 من عکس بی بی چک که میبینم ذوق زده میشم😀 چندوقت اقدام بودی

سلام نرفتی سنو قلب 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
نه عزیزم یکشنبه نوبت دارم  میگما توتاپیکات دیدم ک عددبتات بالابود من شش روز بعدموعد ۹۲۸۵بودم ن ...

منم روز موعدم ۲۹۲۴ بود  بیبی چکم ۵ روز قبل موعدم پر رنگ پر رنگ بود 

شنبه هفته بعدی نوبت سنو دارم 

ولی حالتام همه به ۲ ماهه میخورد اصلا به یه ماهه نمیخورد 

چون سر دخترم تهوع صبحگاهی سوزش معدم  وخوابم همه از دوماه به بعد بود 

منتظرم برم سنو ببینم بهم میگه چند ماهته 

کاش منو شما از ماه پیش باردار باشیم یه ماه کمتر استرس میکشیم 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
منم روز موعدم ۲۹۲۴ بود  بیبی چکم ۵ روز قبل موعدم پر رنگ پر رنگ بود  شنبه هفته بعدی نوبت س ...

اره منم چهارپنج روزقبل موعد پررنگ بود 

اما من سری قبل پریودشدم مثل همیشه پنج روزه بودم دردداشتم کلی گرمی خوردم بعدشم روتردمیل خیلی دویدم به ایناکه فکرمیکنم میگم اگه بارداربودم بااین کارایی ک من کردم حتمامیوفتاد

اره منم منتظرم یکشنبه برم سونو 

اره منم چهارپنج روزقبل موعد پررنگ بود  اما من سری قبل پریودشدم مثل همیشه پنج روزه بودم دردداشت ...

انشالله با خبرای خوب از سنو بیای بیرون 

یکشنبه میشی هشت هفته