بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
برای من اینقدر زیاده که گاهی ادامه اون اتفاق رو یادم میاد تو لحظه ای که داره اتفاق می افته
تو خواب دیدی عزیزم چون من یادم میاد که خواب دیدم
فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
میگن شبا روحت از بدنت جدا میشه اینده رو میبینه و تو ضمیر نا خود اگاهش ثبت میشه فردا یا روزای دیگه شما روزتون رو شروع میکنید چیزایی که تو نا خود اگاهتون ثبت شده یادتون میاد
من بیشتر خابام تکراری میش و این حسو دارم ینی این خابو یلتر دیدم و میدونم چجوری میشه تا اخر
من ی دهه هشتادیم.خوده 80البته و دیپلم گرفتم.و این یچیز طبیعیه ب چشم خانمای اینجا کوچیک بیام همینطور ک کسی ک 12سالشه ب چشم من کوچیکه ولی این دلیل نمیشه بهش حرف بگم. بیاید تفاوت بین نسل هارو قبول کنیم.همینطور ک ممکنه ی دهه هشتادی بی ادب باشه ممکن ام هست ی دهه ۴0یا دهه60باشه.و درک ربطی ب دهه نداره.شاید فرهنگ ی شهر جوریه ک دخترارو زود شوهر میدن و ی دهه هشتادی. شوهر میکنه و میتونه زندگیشم اداره کنه.و چ دخترایی ک تو سن بالاتر نمیتونن.قرار نیست همه مثل هم باشن.مرسی ک شما تو چیزایی ک ما رومون نمیش ب مادرمون بگیم راهنماییمون میکنید و میتونیم از تاپیکای طنزم استفاده کنیم بجز تاپیکای بارداری....ک البتع بعضیام برای تجربه خوبه.ولی همه ی تاپیکام درمورد بارداری نیست و میتونه برای مام سرگرمی ای باشه.متشکرم
اره منم همینجوریم. ولی همیشه اخرش اونجوری نمیشه که من میخواستم ( در واقعیت)
یعنی آخرش رو یادت میاد بعد یه طور دیگه ای میشه ؟من مثلا نهایت تا یکی دو دقیقه بعدش رو یادم میاد قبل از اینکه اتفاق بیفته
یا یادم میاد که اتفاق خوبی میافته یا اتفاق بدی در همین حد
فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
نه اخرشو یادم نمیمونه و همیشه هم اخرشو که تو واقعیت تجربه میکنم بد تموم میشه یا کارم انجام نمیشه 😢
الان اکثرا تو ایران اموراتمون اینجوری تموم میشه ناراحت نباش عزیزم زندگی و چالش هاش دیگه واسه همه همینه
امیدوارم یه روز بیاد که هممون روزای بهتری رو تجربه کنیم