2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری و سایز فولیکول

917 بازدید | 94 پست

سلام دوستان سایز فولی ۲۶ تو روز ۱۱ پری خیلی بزرگه؟ یعنی احتمال بارداری نیست؟

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خودتو درگیر فولیکول نکن.فقط خدابخاد میشه نخاد هم نمیشه.شمافقط وظیفه تلاش داری روی نتیجه متمرکز ...

اخه میترسم اون ۲۶ کیست بشه 

سایز نرمال ۲۴ یا ۲۵ هست ولی خب چاره ای نداری باید اقدام‌کنی باز با پزشکت مشورت کن به‌منم نوشته از ...

نه عزیزم امپول نداد فقط لتروزول داد منم خوردم . الان اون ۱۷ چی ؟ اون خوب نیس؟

نه نترس عزیزم، من روز 13 سه تا دونه 28 داشتم دکتر گفت عاااالیه حتما میشه، نشد، کیستم نشد، تموم شد و ...

ماه قبل هم لتروزول خوردم پری که شدم مردم و زنده شدم از درد میترسم این ماه هم اینجوری بشم یا کلا کیست بشه . کاش کم میخوردم لاقل . بدون دارو فولیم ۱۲ بود روز ۱۱

ماه قبل هم لتروزول خوردم پری که شدم مردم و زنده شدم از درد میترسم این ماه هم اینجوری بشم یا کلا کیست ...

عزیزم پری سخت بود واست چون لتروزول جداره رحم رو زخیم میکنه واسه اینکه لانه گزینی انجام بشه، وقتی انجام نمیشه هرماه اون جداره میریزه که همون خون پری هست، تخمک ربطی به پری نداره، تخمک 24  ساعت زنده میمونه لقاح انجام نشه میترکه و جذب بدن میشه