2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
چند بود عددش منم ندارم ..فعلا دارم دارو میخورم دکترچی داد بهت دارو؟؟؟؟؟ چی گفت بهت؟

تو مگه بیبی چک نزاشته بودی؟؟

میگفتی مثبت بود آره؟

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

چند بود عددش منم ندارم ..فعلا دارم دارو میخورم دکترچی داد بهت دارو؟؟؟؟؟ چی گفت بهت؟

عزیزم من ماه اولم بهم کلومفین داد و اچ سی جی و هاش سی جی  سنو رفتم نوشه فولیکول دیده نشد اما تخمک نرمال اندمتر ١٠  اما دکترک گفت کیت بگیر و شب در میان رابطه داشته باش امپلتم بزن  که با کیت تخمک گذاری فهمیدم

امضای خدا پای تمام ارزوهاتون..انشا الله 
یعنی چقدر طول میکشه تقریبا

والا خرکس ی جوره بعضیا ماه اول بعضیا😥

من خودم محردم ولی کلا فولیکول غالب ندارم😐😐

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

عزیزم میدونی کی باردار میشی

دقیقا وقتی که دیگه حساس نباشی و اصلا بهش فکر نکنی پس بسپارش به خدا

خود من طور بودم که لحظه شماری می کردم تا موعد پریودم ولی هر سری ناامیدتر از قبل😔

دقیقا ماهی که راضی شدم به رضای خدا  و تو دلم گفتم شاید خدا دوست داره منو بدون بچه ببینه اون ماه باردار شدم . پس به خدا توکل کن . انقدر به خودت استرس نده . خدا خودش همه چی درست می کنه

نه بابا منکه فعلا آواره مطب دکترام

عه یکی شبیه پروفایل تو داشت میگفت شب گذاشتم مثبت بود 

صبحم گذاشتم مثبت پررنگ بود 

فکر کردم اونی

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌