روژااان۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1295 عنوان بچه ها به نظرتون طلا گرون تر میشه 621 بازدید | 40 پست ؟؟؟؟ 1399/05/01 | 08:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_ابریشمی عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 3447 خدا نکنه فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99660 چنده وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
گشتا۹۲۹۲ عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 7474 بلهممکنه دلار نره بالا اما طلا به احتمال خیلییییی زیاد بالا میره مامان دلارام کوچولو👨👩👧
یسراجوووونی عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 2084 ی درصد فک کن نشه ی النگو ریز بچم شکت خریده بودم یکوصد الان شده دوخورده ای تازه پونصد تومن دیگ باید روش بزارم تاهمونو بگیرم😒😒😒😒 ی دختردارم شاه نداره💗صورتی داره ماه نداره🤩ازخوشکلی تانداره🥰
مامان___رادین عضویت: 1396/12/26 تعداد پست: 9654 بلند مدت سوده روی ۱۵ میلیون ثابت میشه مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗
روژااان۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1295 من یه خورده طلا دارم میخوام بفروشم به نظرتون نگه دارم تا شهریور یا الان که خوبه بفروشم
عزیزم_ببخشید_فرزند_لطفا عضویت: 1392/08/25 تعداد پست: 14199 طلا همیشه گرونتر میشهولی توی این چند وقته به خاطر پایین اومدن دلار شاید یکم در جا بزنه و پایین بیاد دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین
haniya72 عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 862 اصلا مگه چیزی توی این مملکت ارزون میشه؟! مخالفی با نظرم ریپلای نکنننن خانوم محترم و با شخصیت💞هر روز برای هدفم میجنگم، اینگونه هر روز نزدیک و نزدیک تر میشوم❤
نیلوووو عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 8507 میخواد بشه میخواد نشع آنقدر تو این خراب شده هی استرس کشیدیم پیر شدیم استرس طلا دلار خونه لوازم خونه مریضی کوفت درد زهرمار زلزله سیل خدایا رحم کن اقلا خودت غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
روژااان۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1295 طلا همیشه گرونتر میشه ولی توی این چند وقته به خاطر پایین اومدن دلار شاید یکم در جا بزنه و پایین بیا ... تا شهریور ،مهر صبر نکنم؟
cloner75 عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 19194 میخواد بشه میخواد نشع آنقدر تو این خراب شده هی استرس کشیدیم پیر شدیم استرس طلا دلار خونه لوازم خونه ... حالا فکر کن منی ک دانشجو بودم و تنها دغدغه م شکمم بود فقط قیمت تخم مرغ برام مهم بود اوووونممم تو این ۴ سال هییی گرونتر شدد