2777
2789
عنوان

خانما بنظرتون خجالت داره که...

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا بحث میکنه چی میگه؟ میگه چرا قدت از من بلندتر نیست؟ یا میگه تو خواستگاری بلند بودی چرا یهو کوتاه شدی؟ چرا من قد تورو قبل ازدواج ندیدم؟ 

خدایی چی میتونه بگه آدم در این مورد؟ 

شاید دوستت ی مشکلی داره قد رو بهانه میکنه

والا منم همسرم قد بلند نیست ولی اصلا برام مهم نیست چون آرامش دارم کنارش

هیچی فقط عیب هارو میزنه تو سر شوهرش، شوهرشم احساس سرافکندگی میکنه، کاش میفهمیدیم مردا هم ادمن

اره واقعا...بعضی خانوما فکر میکنن هرچی بگن اشکالنداره مردا دل ندارن فقط خودشون مهمن.تواین روزگار سخت این همه زحمت میکشن وخستگی توتنشونه بیای به اینجور مسائلیم گیربدی هیچی دیگه والا خوب تحمل میکنن.

بی عشق جهان یک چرخش بی معنی ست💑

هم قد منن که خوب خانم باهم بودنی پاشنه بلند نپوشه یه کفش های لژدار هم برا آقایون هست دیگه قدشو که نمیتونه دراز تر کنه اگه براش مهم بود اصلا چرا ازدواج کرد

من همسرم موهاشو یکم ریخته در جوانی داشت ولی خواستگاری اومدنی نبود تا حالا تو این۷سال یبار ازدهنم در رفته اونم تو دعوا گفتم بکوبه تو سر کچلت هنوزم هنوز بابتش ناراحته که میگه مگه دست خودمه

مهم اخلاقمه که دوستت دارم قربونش برم خودمم پشیمون شدم و دیگه هرگز اینو بروش نمیارم دلخوری نیاره بابت این چیزا

گاهی اونقدر از حق خودت می‌گذری که خودتم باورت میشه حقی نداشتی😑
نه منو شوهرمم هم قدیم خیلیم خوبه وقتی روبرو می ایستیم راحت همو میبوسیم😘 تازه پولدارم نیست هشتش گرو ...

عاشقتم😂

با لطف خدا و کمک دوستانی مثل شما وزن هدفم ۶۴  وزن فعلی:۶۹ و قدم :۱۷۰

خب قد 168 خییییییییییلی کوتاهه برا مرد😑😑

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...