2777
2789
عنوان

شوهر رو مخ

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 29 پست

اول برو گوشیشو قایم کن بعد هر چقدر دلت خواست باهاش بحث کن و حتی بزن لهش کن

قیافه بعد از دعواش دیدن داره که داره دنبال گوشیش میگرده بره لفت بده😂😂😅😅

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اد نکن توی گروه ها بگو گوشیش زود زود پر میشه هنگ میکنه چه کاریه که حتما باید توی همه گروه ها باشه. شوهر من کلا اهل چت نیست گروه کسی هم ادش کنن که آشنا باشه دریغ از یه سلام لفتم نمیده اصلا براش مهم نیست😁

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
خب اد نکن توی گروه ها بگو گوشیش زود زود پر میشه هنگ میکنه چه کاریه که حتما باید توی همه گروه ها باشه ...

آخه حرکتش نشون از بچه بازی داره

این آزارم میده 

وگرنه گروه به جهنم که نباشه. محتوی خاصی جز شوخی نداره

the look in your flirty eyes still makes me feel like the most beautiful girl alive
اول برو گوشیشو قایم کن بعد هر چقدر دلت خواست باهاش بحث کن و حتی بزن لهش کن قیافه بعد از دعواش دیدن ...

😂😂😂

the look in your flirty eyes still makes me feel like the most beautiful girl alive
او مای گاد 😳

می بینی من چه بیچاره ام خواهر؟ 

تاززرزه تا دادمون میشد میرفت خونه ننه اش. از خونه میزد بیرون

اللن کلی گفتم که تو چنین شرایطی نباید بری زنگ میزنه بهشون

حالا نه که چیز خاصی بگه ها ولی کلا میره سراغ ننه اش

آخه حرکتش نشون از بچه بازی داره این آزارم میده  وگرنه گروه به جهنم که نباشه. محتوی خاصی جز شو ...

وقتی توی گروه نباشه یاد میگیره این بچه بازی ها رو ترک کنه دیگه از کدوم گروه میخواد لفت بده کلا یادش میره . اگه بازم توی گروه بودو لفت داد واکنش دیگه نشون نده که آی چرا لفت دادی مردا بفهمن خانمها روی چی حساسن موقع دعوا واسه لج درآوردنم باشه همون رفتار و انجام میدن

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
آخه صمیمی هستن با هم بیچاره ها اونا دخالتی نداشتن 

نه چ بیخود مال شوهرت بود یه کاما بعد چ بیخود باید میذاشتم 🤣

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔
وقتی توی گروه نباشه یاد میگیره این بچه بازی ها رو ترک کنه دیگه از کدوم گروه میخواد لفت بده کلا یادش ...

عمرا دوباره ادش نمیکنم

اما خیلی پر رو تر از این حرفاش 

که به روش بیاره و براش، مهم باشه 

خدام بود خیلی دوسش داشتم

بدجور از چشمم افتاده 

یه داداش شیرین عقل داره

که خیلی رو مخه

حس میکنم خیلی بعضی اخلاقش شبیه اونه... 

البته اینم بگه مهندسه و کار مهمی داره

اما اخلاقش... وای از اخلاقایی که داره رو میکنه