2777
2789
عنوان

کسایی که میکروب معده داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 64 پست
این داروهای گیاهیو میخواد طولانی مصرف کنی ک نتیجه بده  حوصله میخواد  ترکیبات اون چیزی ک ...

خب من ترجیح میدم داروی گیاهی مصرف کنم، وای چه چیزایی واقعا جواب میده؟

و خدا برایم کافی است..❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه آزمایش دادم توی آزمایش نشون داد 

آره با آزمایش میکروب معده مشخص میشه اندوسکپی اگه زخم باشه میگه منم آزمایش دادم قبل کرونا نصف نیمه مونده نرفتم سراغش الان کتف سمت چپم درد میکنه من یه سری دارو خوردم بهتر شدم رژیم هم گرفتم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
آره با آزمایش میکروب معده مشخص میشه اندوسکپی اگه زخم باشه میگه منم آزمایش دادم قبل کرونا نصف نیمه مو ...

منم درد کتف داشتم اما بهتر شدم خداروشکر داروی گیاهی هم مصرف کردم یکم اما الان تردید دارم برای دکتر رفتن و مصرف دارو

و خدا برایم کافی است..❤
همون میکروب معده رو دارم توی آزمایش معلوم شد 

داروش ک زیاد نیس دوماهه من خوردم خوب خوب شدم روزی سه تا قرص سه وعده درروز سریع خوب شدم اول یکماه خوردم یکم هنوز بود ماه بعدی داروهام یک سوم شد بنظرم دارو شیمیایی بهتره چون باید سریع خوب بشه چون باعث دور از جون تومور وسرطان میشه

من هرجا نظر میدم نظر خودمه طرز فکر خودمه لطفا ریپلای نکنین جواب بدید من سوال استارتر جواب دادم نه به شما دوست عزیز
اسید معدش بالا بود ، خون بالا میاورد ، معذرت میخام تو مدفوع و ادرارش خون بود  ، و اینکه درد معد ...

وای منم درد معده داشتم دی ماه رفتم دکتر ورم معده هم داشتم یه سری دارو داد بهم خوردم رژیم هم گرفتم بهتر شدم اما الان سمت چپم درد دارم 😥😥😥

داروش ک زیاد نیس دوماهه من خوردم خوب خوب شدم روزی سه تا قرص سه وعده درروز سریع خوب شدم اول یکماه خور ...

وای جدا یعنی پس حتما باید رفت دکتر و دارو استفاده کرد شما فقط آزمایش دادی معلوم شد؟ 

و خدا برایم کافی است..❤
داروش ک زیاد نیس دوماهه من خوردم خوب خوب شدم روزی سه تا قرص سه وعده درروز سریع خوب شدم اول یکماه خور ...

چی بود دارو مترانیدازولباا آموکسی سیلین؟؟ 

دوست عزيز اگر هلیکوباکتر دارید باید حتما حتما با آنتی بیوتیک درمان بشید، چند روش هست، مثل ایتالیایی یا فرانسوی که پزشکتون بهتون توصیه میکنه، توصیه من اینه که حتما درمان بشید، بدون درمان ریشه کنی ریسک سرطان معده بالاست. 

میکروب معده صددرصد باید دارو بخوری وگرنه تبدیل میشه به زخم معده و بعدم دور از جون سرطان 

مادر منم مثل شما بود رعایت نکرد از یه میکروب کوچیک تبدیل شد به غول سرطان که الان یه سال من از نبودش دارم جون میدم 

عزیزم همین اول کار جلوش رو بگیر آندوسکوپی بده قشنگ به خودت برس نذار بعدها با دردهای بدتر پشیمون بشی معده عضو اصلی بدن آدمی بهش برس چندتا قرص ساده کسی رو نکشته 

مردی که یکبار خیانت کنه بازم خیانت میکنه هيچ چيز از هیچکس بعید نیست حتی همونیکه الان از ذهنت گذشت🙂
منم درد کتف داشتم اما بهتر شدم خداروشکر داروی گیاهی هم مصرف کردم یکم اما الان تردید دارم برای دکتر ر ...

والا برا من آندوسکپی نوشت اما من نرفتم گفتم آقای دکتر کن که حالت تهوع ودرد ندارم چرا آندو بشم فقط ورم معده دارم گفت خب دارو مصرف کن بهتر نشدی بیا آندو آهان من سونو هم دادم گفت کبدت چربه معده درد گاهی از کبد هم هست 

وای منم درد معده داشتم دی ماه رفتم دکتر ورم معده هم داشتم یه سری دارو داد بهم خوردم رژیم هم گرفتم به ...

همون درد معدست که میزنه به سمت چپ من خاکشیر رو میجوشوندم میخوردم یا نعنا رو دم میکردم بهتر بود برام

و خدا برایم کافی است..❤
وای جدا یعنی پس حتما باید رفت دکتر و دارو استفاده کرد شما فقط آزمایش دادی معلوم شد؟ 

اره ازمایش خون دکتر به من اینجور گفت حالا چقدر برا شما میکروبش زیاد باشه نمیدونم،درست گفته یا خواسته منو بترسونه هم اطلاع ندارم

من هرجا نظر میدم نظر خودمه طرز فکر خودمه لطفا ریپلای نکنین جواب بدید من سوال استارتر جواب دادم نه به شما دوست عزیز
والا برا من آندوسکپی نوشت اما من نرفتم گفتم آقای دکتر کن که حالت تهوع ودرد ندارم چرا آندو بشم فقط ور ...

وای جدا یعنی ممکنه از کبد باشه ؟ من احساس میکنم کبدم چربه یکم

و خدا برایم کافی است..❤
اونایی ک استفاده کردن راضی بودن  ولی اگه زخم گوارشی دارید نباید استفاده کنید  بعد از مصر ...

عزیزم من نمیدونم دقیقا زخم گوارشی دارم یا نه 

و خدا برایم کافی است..❤