2777
2789
عنوان

کسایی که میکروب معده داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 64 پست
نه بابا اصلا فکر بد نکنین تقریبا ۸۰ درصد مردم دنیا میکروب معده دارن که خیلیا نمیدونن و راحت خوب میشه

انشاالله آخه میدونی چرا نرفتم آندو یه جا قبل این که برم خوندم دختره نوشته بود برا یه معده درد ساده رفتم دکتر گفت باید آندو بشی گفت دقیقا بعد آندو حالم بد میشد گفت رفتم دکتر باز گفت آزمایش برام نوشت گفت تو آزمایش نشون داد ایدز دارم هپاتیت هم دارم گفت بعد معلوم شد از آندوسکپی این طور شدم گفت فقط داداشم میدونه خانواده‌ام بفهمن دیونه میشن منم دیگه ترسیدم نرفتم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
انشاالله آخه میدونی چرا نرفتم آندو یه جا قبل این که برم خوندم دختره نوشته بود برا یه معده درد ساده ر ...

وای خدایا مگه میشه 🥺 اخه چطور از اندوسکپی اینطوری شده 

و خدا برایم کافی است..❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بود دارو مترانیدازولباا آموکسی سیلین؟؟  

نه،بهتره دارو هارو نگم ک کسی خوددرمانی نکنه بستگی به تعدادمیکروب ها دوز ونوع دارو فرق داره

من هرجا نظر میدم نظر خودمه طرز فکر خودمه لطفا ریپلای نکنین جواب بدید من سوال استارتر جواب دادم نه به شما دوست عزیز
وای خدایا مگه میشه 🥺 اخه چطور از اندوسکپی اینطوری شده 

آره عزیزم میشه خب ببین میره داخل دهان و وارده معده میشه شلنگ زخم میشه بالخره ایدز و هپاتیت هم با خون وارد بدن میشن اگه کسی از قبل داشته باشه اومده باشه آندو ضدعفونی نکنن  میگیره طرف البته همه جا این طور نیست باید بری اونا که شخصی میگیرن نه بیمارستان معلوم نیست چی بشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
آره عزیزم میشه خب ببین میره داخل دهان و وارده معده میشه شلنگ زخم میشه بالخره ایدز و هپاتیت هم با خون ...

ای وای اره درسته باید جای مطمئن رفت، خدا خودش به هممون کمک کنه و همه ی بیماری ها و گرفتاری ها رو از تمامه مردم دنیا دور کنه و به خصوص از مردم ایران

و خدا برایم کافی است..❤