2777
2789

نیاز دارم به کمکتون  :)

من کنکوریم..اگه امضامو دیدی یه دعای کوچیک بکن که قبول بشم تو کنکور.. مرسی مهربون❤❤

من چله حق شناس رو خیلی تعریفشو شنیدم

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 🌺☘️

عزیز من یه تاپیک دارم از دعاهایی که خودم ازشون نتیجه گرفتم  اینم لینکش

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3833804&slug=دعاها-و-ذکرهایی-که-شخصا-برای-حاجت-روایی-استفاده-میکنم-و-نتیجه-گرفته-ام&postId=145226531

اگه دوست داشتی یه نگاهی بکن کلا ۱۰ صفحه س دوستان هم لطف کردن و تجربیات خودشون رو نوشتن و تبادل نظر کردن  اگه دوس داشتی به نگاهی بکن

البته چندتا تاپیک دعای دیگه هم دارم

ولی ببین  به اصطلاح با کدومش بیشتر حال میکنی ، از طریق کدومش بهتر میتونی با خدا ارتباط برقرار کنی  کدومش برات قابل فهم تره  همونو انجام بده

انشالله گره از مشکلت باز بشه 🍀🍀🍀

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️

من خودم چله حدیث کسا ، چله زیارت عاشورا.توسل به حضرت زهرا و حضرت علی اصغر .نماز جعفر طیار جمعه ها ، و نماز استغاثه امام زمان برا هر حاجتی خوندم جواب گرفتم.هر کدومشو بخونی خوبه

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
من خودم چله حدیث کسا ، چله زیارت عاشورا.توسل به حضرت زهرا و حضرت علی اصغر .نماز جعفر طیار جمعه ها ، ...

خوشبحالتون منم یه مدت برا ازدواجم تو سال ۹۹ دارم دعا میکنم شمام دعا کنید امسال عروس بشم و سفید بخت 

من خودم چله حدیث کسا ، چله زیارت عاشورا.توسل به حضرت زهرا و حضرت علی اصغر .نماز جعفر طیار جمعه ها ، ...

ممنونم که تجربتونو در اختیارم گذاشتین

من کنکوریم..اگه امضامو دیدی یه دعای کوچیک بکن که قبول بشم تو کنکور.. مرسی مهربون❤❤
سلام 🌺☘️ عزیز من یه تاپیک دارم از دعاهایی که خودم ازشون نتیجه گرفتم  اینم لینکش https:// ...

ممنونم خیلی زیاااد لطف کردین😘

منکه نتیجه نگرفتم ☹ از هیچی 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
خوشبحالتون منم یه مدت برا ازدواجم تو سال ۹۹ دارم دعا میکنم شمام دعا کنید امسال عروس بشم و سفید بخت&n ...

گلم من تو خواستگاری همسرمو پسندیدم اما بنا به دلایلی نشد و بهم خورد.منم هر جمعه نماز جعفر طیار میخوندم و از خدا خواستم صلاح زتدگیمو بده بهم.بعد شش ماه خود همسرم اتفاقی دوباره اومدن خواستگاری و درحالی که اصلا از هم خبر نداشتیم این مدت

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵