2777
2789

نیاز دارم به کمکتون  :)

من کنکوریم..اگه امضامو دیدی یه دعای کوچیک بکن که قبول بشم تو کنکور.. مرسی مهربون❤❤

من چله حق شناس رو خیلی تعریفشو شنیدم

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام 🌺☘️

عزیز من یه تاپیک دارم از دعاهایی که خودم ازشون نتیجه گرفتم  اینم لینکش

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3833804&slug=دعاها-و-ذکرهایی-که-شخصا-برای-حاجت-روایی-استفاده-میکنم-و-نتیجه-گرفته-ام&postId=145226531

اگه دوست داشتی یه نگاهی بکن کلا ۱۰ صفحه س دوستان هم لطف کردن و تجربیات خودشون رو نوشتن و تبادل نظر کردن  اگه دوس داشتی به نگاهی بکن

البته چندتا تاپیک دعای دیگه هم دارم

ولی ببین  به اصطلاح با کدومش بیشتر حال میکنی ، از طریق کدومش بهتر میتونی با خدا ارتباط برقرار کنی  کدومش برات قابل فهم تره  همونو انجام بده

انشالله گره از مشکلت باز بشه 🍀🍀🍀

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️

من خودم چله حدیث کسا ، چله زیارت عاشورا.توسل به حضرت زهرا و حضرت علی اصغر .نماز جعفر طیار جمعه ها ، و نماز استغاثه امام زمان برا هر حاجتی خوندم جواب گرفتم.هر کدومشو بخونی خوبه

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
من خودم چله حدیث کسا ، چله زیارت عاشورا.توسل به حضرت زهرا و حضرت علی اصغر .نماز جعفر طیار جمعه ها ، ...

خوشبحالتون منم یه مدت برا ازدواجم تو سال ۹۹ دارم دعا میکنم شمام دعا کنید امسال عروس بشم و سفید بخت 

من خودم چله حدیث کسا ، چله زیارت عاشورا.توسل به حضرت زهرا و حضرت علی اصغر .نماز جعفر طیار جمعه ها ، ...

ممنونم که تجربتونو در اختیارم گذاشتین

من کنکوریم..اگه امضامو دیدی یه دعای کوچیک بکن که قبول بشم تو کنکور.. مرسی مهربون❤❤
سلام 🌺☘️ عزیز من یه تاپیک دارم از دعاهایی که خودم ازشون نتیجه گرفتم  اینم لینکش https:// ...

ممنونم خیلی زیاااد لطف کردین😘

منکه نتیجه نگرفتم ☹ از هیچی 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
خوشبحالتون منم یه مدت برا ازدواجم تو سال ۹۹ دارم دعا میکنم شمام دعا کنید امسال عروس بشم و سفید بخت&n ...

گلم من تو خواستگاری همسرمو پسندیدم اما بنا به دلایلی نشد و بهم خورد.منم هر جمعه نماز جعفر طیار میخوندم و از خدا خواستم صلاح زتدگیمو بده بهم.بعد شش ماه خود همسرم اتفاقی دوباره اومدن خواستگاری و درحالی که اصلا از هم خبر نداشتیم این مدت

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵