2777
2789
عنوان

چرا اپراتورها اینقدر بی ادبن 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 34 پست

من يه بار رفتم تامين اجتماعي قسمت اداري و كار داشتم و وقتي رفتم اونجا اون آقايي كه كار من رو قرار بود انجام بده نبود و خودش گفته بود كه بيام و حتما انجام ميده برام 

وقتي ديدم آقاهه نيست رفتم از ميز كناريش پرسيدم ببخشيد همكارتون امروز نيستن ؟

خانومه هم خيلي عبوس و بي نهايت بي ادب با تندي جواب داد : نخير 😡 و كار دارم نميبيني ؟؟

من هيچي نگفتم بعد اون آقاهه اومد كلي هم عذرخواهي كرد و كارم رو راه انداخت وقتي ميخواستم برم بهش گفت 

خانوم از حقوقي كه ميگيري يكم خرج اعصابت هم بكن و سريع در رفتم 

💕 يارب نظر تو بر نگردد💕
من یبار با مشاور تلفنیا تماس گرفتم نگو صورتم میخورد ب گوشی صدا میداده یا گوشوارم. هی داد میزد اه چرا ...

واقعا انتظارم دارن زنگ بزنی مشاوره

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار نت گرفتم از ۵۵۵ از حسابم کم شد ولی فعال نشد وااااای هزارجا منو پیچوندن صدبار زنگ زدم اینور ا ...

😢😢😧😧نت ک دیگه نگو اصلا خارجی داخلی کردن معلوم نی چیه

من يه بار رفتم تامين اجتماعي قسمت اداري و كار داشتم و وقتي رفتم اونجا اون آقايي كه كار من رو قرار بو ...

هی دختر عاشقت شدم فقط اون تیکه ک دررفتی 😂 چی بگم واقعا 

😢😢😧😧نت ک دیگه نگو اصلا خارجی داخلی کردن معلوم نی چیه

داخلي كلاهبرداريه 

چون خودمون بيشتر از وات ساپ و انستا و گوگل كه خارجيه محسوب ميشه استفاده ميكنيم و خيلي كم داخلي مثل سروش استفاده ميكنيم بخاطر همين  

💕 يارب نظر تو بر نگردد💕
داخلي كلاهبرداريه  چون خودمون بيشتر از وات ساپ و انستا و گوگل كه خارجيه محسوب ميشه استفاده ميك ...

مگه کسی هم از سروش استفاده می کنه من داشتم اینقدر کند بود هیچکدوم از دوستام نداشت پاک کردم

هی دختر عاشقت شدم فقط اون تیکه ک دررفتی 😂 چی بگم واقعا 

از ترس در رفتم آخه من خيلي كم جواب كسي رو ميدم مگر اينكه ديگه خيلي بهم فشار بياد 

موقعي كه آقاهه كارم رو انجام ميداد عصباني بودم از خودم و فكر ميكردم چطور جوابشو بدم بعد اين به ذهنم رسيد 😂😂😂

💕 يارب نظر تو بر نگردد💕
از ترس در رفتم آخه من خيلي كم جواب كسي رو ميدم مگر اينكه ديگه خيلي بهم فشار بياد  موقعي كه آقا ...

هی شیطونه میگه دوباره بزنگ😂 ولی میگم ولش کن کارخوبی کردی عزیزم اینطوری ادم تا چن وقت هی میگه چرا نگفتم خودخوری میکنه 

مگه کسی هم از سروش استفاده می کنه من داشتم اینقدر کند بود هیچکدوم از دوستام نداشت پاک کردم

نه ولي يعني داخلي براي ايناس منظورمه 

ميگم كه خودمون از داخلي استفاده نميكنيم بخاطر همين ميگم كلاهبرداريه 

💕 يارب نظر تو بر نگردد💕
نه ولي يعني داخلي براي ايناس منظورمه  ميگم كه خودمون از داخلي استفاده نميكنيم بخاطر همين ميگم ...

خدایا کی این مردم آسیا یادمیگیرن کمتر سر هم کلاه بذارن خداییش

هی شیطونه میگه دوباره بزنگ😂 ولی میگم ولش کن کارخوبی کردی عزیزم اینطوری ادم تا چن وقت هی میگه چرا نگ ...

آره وقتي رفتم محل كارم براي همكارام تعريف كردم كلي خوشحال شدن نگو همه زخم خورده بودن 

💕 يارب نظر تو بر نگردد💕