2777
2789
عنوان

تولد بگیرم اشتباهه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد سال و ماهی رفتم واسه شوهرم تولد بگیرم حواهرم گفت ما میایم اون یکی گفت ما میایم کلن تموم برنام ...

امسال تولد گرفتید؟؟؟؟

مهموناتون با فاصله بودن؟؟؟؟

و خدایی که بشدت کافیست❤

بنظرم تولد دوتایی بگیرین و ساده پولی که پس انداز کردیم صرفه جویی میشه میتونی بزاری رو کادوش

یجور دیگه باید بهش روحیه بدی تولد خوبه اما مثل مسکنه ...سعی کن ی راهایی پیدا کنی کمک خرجش شی مثلا از اینستاگرام پول در بیاری با پیج فروش لوازم زدن یا اینکه ی پیج ایده درست کن یا... نمونه هاش هست مثلا پیج ایده اشپزی ایده خونه داری و.... یا شغلای خونگی هست سبزی معطر خشک میکنن میفروشن نمیدونم سبزی سرخ میکنن و یا اصلا بعضی کارخونه ها مثل اسباب بازیا قطعه میدن تو خونه مونتاژ کنی و...

عزیزم منم والا پوسیدم از بیرون نرفتن و با این حال کرونا گرفتم . یعنی خدا برا هیچکس نخواد . مسلمان نش ...

وای دقیقا عین منننن😢اینقدرعایت کردم اخر ازهمسرم که پرسنله گرفتم

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم