2777
2789
عنوان

خانم ها ۴ _ ۵ ساله خیلی به مشکل بر می خورم اصلا کارام پیش نمی ره

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 24 پست
میری پیش دعانویس خوب هست حالا

آره خداخیرش بده نتیجشودیدم.یبارم گف تندتندنیاوختی دیدی مشکل دارین نخ لباستونوبااسپندبسوزون حل میشه.یاباوضوسورع توحیدوسه باربنویس روکاغذبندازش نیم ساعت تواب بمونه برداردعاروبزاری جای پاک اون ابم بچکون رودیوارا.یابریزتوچای بخورین

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍
اخی عزیزم خداکمکتون کنه.ولی ی چیزی بگم عصبانی نشوپیش ی دعانویس مومن برین.بخداحل میشه.اخه من باچشام‌د ...

قم ولی به خدا کسی رو ننیشناسم تازگیا ۳۰۰تومن تواین گرفتاری پول ریختم به حساب یکی بعدش خطشم خاموش کرد

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=146930463]قم ولی به خدا کسی رو ننیشناسم تازگیا ۳۰۰تومن تواین گرفتاری پول ریختم به حساب یکی بعدش خطشم خاموش کرد[/QU

آهان گفتم اگه نزدیکای اردبیل باشین آدرس بدم ولی نمیشه متاسفانه.

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍
چکار کنم درست بشه؟

گفتم دیگه نخ لباس خودتوشوهرتوبااسپندبسوزون

[QUOTE=146930463]قم ولی به خدا کسی رو ننیشناسم تازگیا ۳۰۰تومن تواین گرفتاری پول ریختم به حساب یکی بع ...

خب شماره چی؟ تو روخدا

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤
خب شماره چی؟ تو روخدا

شمارشوندارم جوابم نمیده اصن.یپیرمردنابیناس

چه جوری؟ مکه اسپند آتیش داره؟ دود داره خخخ بزاریم آتیش بگیره؟

😏ی ذره اسپندبرداربریزتوظرفش که میسوزنی بعدنخ لباستم بندازتواون باهم دیگه بسوزن.اجاق گازویادت نره روشن کنی😅😅😅😅