2777
2789

سلام...بیاین خاطره بازی ودورهمی...

فقط توهین ممنون..مرسی.

میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰

تو سایتمون کلی در مورد رژیمای مختلف نوشتم خوشحال می شم یه سر بزنین

دستور غذا و تمرینات ورزشی هم دارم

رژیم کتو

رژیم مدیترانه ای

رژیم گیاه خواری

کلی هم راهنمایی برای خرید کرم و دستگاه های لیزر و مراقب از پوست و مو هست.

باعث خوشحالیمه یه سر بزنین به سایتمون

چن سال پیش رفته بودیم یه عروسی که داماد روصندلیش برا اونایی که میرقصیدن سوت میزد🙄

میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عمم خودش خیلی دختر خاله و شوهرش و باهم جور میکنه بعد تو عروسیش موقع رقص ی لحظه اینا خیلی نزدیک هم میشن عمم یهو خیلی عجیب میپره وسط این دوتا 

کاری با درست و غلط بودن کارش ندارن ولی این حرکتش ک اومد وسط خیلییییی باحال بود انگار مثلا ی گرگ میخواد خرگوش بگیره 

عروسیه یکی از فامیلامون بود.عروس و خانوادش از اون خشک مذهبیا که حافظ قرآن بود مادرش و مثلا اهل آهنگ و ساز و آواز نبودن

تو عروسی یه خانوم آورده بود با دف میزد و میخوند واسه مهمونا.بعد که عروس دوماد اومدن که برقصن آهنگ گذاشتن!!😐البته آهنگای مجاز بود

یعنی میخوام بگم آهنگ فقط واسه مهمونا ایراد داشت نه واسه عروس دوماد😐😂😂😂باز داماد که رفت عروس با فامیلاش میرقصید با همون دف😑😂

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم😍❤
یه جا رفتیم عروسی شام عروسی نصف کباب بود با نصف برنج😐😑

🤣🤣🤣واقعا؟

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

اینکه میگم مال خیلییی سال پیشه...دومادساده بوده بنده خداقبل اینکه بره تو زنونه ازیکی ازفامیلاشون میپرسه رفتم توبایدچیکارکنم اونم به مسخره میگه بایدبری دست بدی وماچش کنی بعدم کمرشو بگیری بچرخونی🤣🤣..بنده خدا داماده هم این کارا رو کرده میگفتن عروس لنگاش تو هوا مردمم غش کردن دومادم ادامه میداده😅

🤣🤣🤣واقعا؟

آره اونم پدرعروس گرفته بود ازیه شهردیگه باقرض ازدوستش گرفته بود تایک شب توتالارنگه داشتن شام باوانت برسه😐

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
عمم خودش خیلی دختر خاله و شوهرش و باهم جور میکنه بعد تو عروسیش موقع رقص ی لحظه اینا خیلی نزدیک هم می ...

یاخدا🤣🤣🤣🤣

میشه یه صلوات برابراورده شدن ارزوم بفرستین؟؟🥺😐❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

یه بار اش دعوت بودم تو مراسم یکی از دوستان دوستان.دوستان افغان بودن که رفتیم مراسمشون بعد صاحب مجلس که میرقصید شاباشاشون فقط ۱۰۰۰تومنی بود یا دوتومنی.یعنی طرف مزرقصید فقط ۲یا ۳تومن شاباش میدادن..بعد که اش خودشوونو اوردن.اش و با کلم سفید خالی و نمک سرو کردن.واسم جالب و باحاال رود🙂

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن