2777
2789
عنوان

من از...

277 بازدید | 33 پست

من از الهام حمیدی خیلی بدم میاد!😆😆خیلی لوسه از روناک یونسی هم بدم میاداز بازیگرای مرد هم از کوشکی همون مهران تو دل خیلی بدم میاد و اون داداش رستا خیلی زشته 

ولی حامد بهداد😍رستا😍افسانه پاکرو😍

شما ها چی!؟؟؟؟

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ساره بیات بدم میاد انگار مریض و افسرده است از گلزار و پوریا پور سرخ و حامد کمیلی هم بدم میاد خیلی اوا خواهرن از ریحانه پارسا و الناز شاکردوستم بدم میاد.

ایز لودینگ ... 😬
از ساره بیات بدم میاد انگار مریض و افسرده است از گلزار و پوریا پور سرخ و حامد کمیلی هم بدم میاد خیلی ...

تحت تاثیر قرار گرفتم😐😐😐😐

اینا همشون شدن که 😂😂😂😂😂

ولی خب خداییش بازیگری که خیلی خوب باشه از همه لحاظ نداریم😞😞😞

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
عاشق روناک یونسی ام از هیچ کدومشون بدم نمییاد ولی از بعضی هاش خوشم مییاد 

روناک یونسی ببخشید ولی یه جوریه😞

عذرخواهم ولی مث معتاداس😟😟

تحت تاثیر قرار گرفتم😐😐😐😐 اینا همشون شدن که 😂😂😂😂😂 ولی خب خداییش بازیگری که خیلی خوب باشه ا ...

نه بابا این همه بازیگر داریم نمونه اش ترانه، لیلا

تو مردا پیمان معادی و ...

ایز لودینگ ... 😬
نه بابا این همه بازیگر داریم نمونه اش ترانه، لیلا تو مردا پیمان معادی و ...

راست میگی اینا رو بادم رفته بود😆😆😆کلا هر کی هرجا کم میاره بازیگر میشه😆😆😆ولی من ترانه علیدوستی و نازنین بیاتی رو خیلی دوست میدارم😍