سلام دوستان عزیز. من برای انومالی اسکن ۱۸ هفته با دکتر سیما گیتی تو بیمارستان صارم نوبت دارم میخاستم ببینم کسی تجربشو داره و میزان رضایتتون چقدره؟ راستی من ازمایش سلفری رو هم دادم که اوکی بوده اما برم اکو قلب هم نوشتن میخاستم ببینم واقعا لازمه برا دوقلو یا همینطوری دادن؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا دکتر واسم انومالی ۱۸ هفته و داپلر و اکو قلب نوشته همه تو ۱۸ هفته . ولی یه دکتر دیگه گفت نیازی نیست فعلا زوده فقط انومالی اسکن رو بدین . ... اگه مشکلی باشه بعدا اونا رو میفرستیم حالا دیگه نمیدونم چکار کنم
من برای غربالگری هام پیش دکتر سیما گیتی رفتم. ۶-۷ ساعت معطلی داشت. اخلاقشون خوب بود ولی تشخیصشون افتضاح. باعث کلی نگرانی و خرج اضافه بابت سل فری و... شد چون احتمال سندروم داون داده بود و کام بچه رو ندیده بود کلا!!! اصلا توصیه نمی کنم نه صارمو نه ایشونو. بچه من خدارو شکر هیچ عیبی نداشت و همش الکی بود. چقدر اذیت شدیم تا جواب این آزمایش ها بیاد به خدا😢😢😢