یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله من به ادمین کانالشون پیام دادم که به پلیس فتا گزارش زدم نزدیک بود سکته کنه کلی فحش رکیک و زشت داد و بعد بلاک کردم تمام دوستانی رو هم که باخبر کردم بلاک کردند
💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
دوستانی که ثبتنام کردند حتما توی این کانال دور هم جمع بشیم تا متحد علیهشون شکایت کنیم. هر کس هر اطلاعاتی راجع بهشون داره زودتر توی این کانال به اشتراک بذاره تا اطلاعاتمون بیشتر بشه و گیرشون بندازیم. چنین حروم لقمه هایی که از قشر فقیر جامعه مثل زالو خون میمکند باید به جزای کارشون برسند تا دیگه چنین غلطی نکنند.
دوستانی که ثبتنام کردند حتما توی این کانال دور هم جمع بشیم تا متحد علیهشون شکایت کنیم. هر کس هر اطلاعاتی راجع بهشون داره زودتر توی این کانال به اشتراک بذاره تا اطلاعاتمون بیشتر بشه و گیرشون بندازیم. چنین حروم لقمه هایی که از قشر فقیر جامعه مثل زالو خون میمکند باید به جزای کارشون برسند تا دیگه چنین غلطی نکنند.
خب مشخص که اینجور کارای اینترنی یه ریگی به کفششون هست وگرنه پول نمیخواستن