2777
2789
عنوان

کلاه برداری شرکت رونیکاگیتی

176 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

دوستان یه شرکتی تازگیا به اسم شرکت رونیکاگیتی کانال زدند که بسته بندی قاشق چنگاله و از شما می خواند برای شروع کار اول 250 تمن واریز کنید 

دوستان این شرکت کلاه برداریه اصلا باور نکنید نه شرکت نه مدیر به اسم خانم دادگستر وجود خارجی ندارند 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنتشون کنه

اینجا هم خودشون تاپیک گذاشتن و کامنت کذاشتم الکی تعریف کردند کاربراهم همشون یه تاریخ اینجا ثبت نام کردند که خیلی تابلو بود 

من خواستم اگاهتون کنم که اعتماد نکنید چون متاسفانه یه سری دوستان اعتماد کردند و پول واریز کردند و پولشون به باد رفته 

اینجا هم خودشون تاپیک گذاشتن و کامنت کذاشتم الکی تعریف کردند کاربراهم همشون یه تاریخ اینجا ثبت نام ک ...

هه پس دست همشون تو یه کاسه بود

خدایا مارو به حال خودمون واگذار نکن ما با خودمون خیلی بی رحمیم
هه پس دست همشون تو یه کاسه بود

بله من به ادمین کانالشون پیام دادم که به پلیس فتا گزارش زدم نزدیک بود سکته کنه کلی فحش رکیک و زشت داد و بعد بلاک کردم تمام دوستانی رو هم که باخبر کردم بلاک کردند 

بله من به ادمین کانالشون پیام دادم که به پلیس فتا گزارش زدم نزدیک بود سکته کنه کلی فحش رکیک و زشت دا ...

انشالله رسیدگی کنه پلیس فتا هرچی لیاقت خودش بوده گفته 

خدایا مارو به حال خودمون واگذار نکن ما با خودمون خیلی بی رحمیم
سلام من استعلام شرکت رونیکاپک وگرفتم  تمامی مجوزات رسمی وداشتن و معتبربودن3روزپیش هم ثبت سفارش ...

گوشامون مخملی نست تو کاملا خودی هستی تابلوو

سلام من استعلام شرکت رونیکاپک وگرفتم  تمامی مجوزات رسمی وداشتن و معتبربودن3روزپیش هم ثبت سفارش ...

منم ثبت نام کردم اگه دروغ باشه میرم وکیل میگیرم تا کاملا پیگیری کنه تا اونایی که مثل من دنبال کارن اینجوری ناامید نشن

دوستانی که ثبتنام کردند حتما توی این کانال دور هم جمع بشیم تا متحد علیهشون شکایت کنیم. هر کس هر اطلاعاتی راجع بهشون داره زودتر توی این کانال به اشتراک بذاره تا اطلاعاتمون بیشتر بشه و گیرشون بندازیم. چنین حروم لقمه هایی که از قشر فقیر جامعه مثل زالو خون میمکند باید به جزای کارشون برسند تا دیگه چنین غلطی نکنند.

https://chat.whatsapp.com/ESQ69xmg897AgVffMcPgdp

دوستانی که ثبتنام کردند حتما توی این کانال دور هم جمع بشیم تا متحد علیهشون شکایت کنیم. هر کس هر اطلاعاتی راجع بهشون داره زودتر توی این کانال به اشتراک بذاره تا اطلاعاتمون بیشتر بشه و گیرشون بندازیم. چنین حروم لقمه هایی که از قشر فقیر جامعه مثل زالو خون میمکند باید به جزای کارشون برسند تا دیگه چنین غلطی نکنند.

خب مشخص که اینجور کارای اینترنی یه ریگی به کفششون هست وگرنه پول نمیخواستن