2777
2789
منم تو همین فکرم ولی بچم داغون میشه تو خونه همه همکلاسی های پیشش دهرن میرن 

عزیزم بچت که الان نمیدونه چی براش خوبه چی بد...

مادرای اون بچه ها هم اگر یذره بفکر باشن نمیفرستن بچه هاشونو.مخصوصا الان که کرونا تو بچه ها هم شیوع پیدا کرده واقعا خطرناکه

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
دختر من مهر امسال نه سال بعد میره اول منم میگم خداکنه کرونا تا اون موقع تکلیفش مشخص شه کلاس اولی چجو ...

اره بخدا نمیشه ولی مدارس نمیخوان از پولشون بگذرند دارند با جون بچه ها بازی میکنند 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بچت که الان نمیدونه چی براش خوبه چی بد... مادرای اون بچه ها هم اگر یذره بفکر باشن نمیفرستن بچ ...

چه خوب درکم میکنی کاش همه اطرافیانم فهم وشعور شما رو داشتند ممنون که باعث دلگرمیم شدید

چه خوب درکم میکنی کاش همه اطرافیانم فهم وشعور شما رو داشتند ممنون که باعث دلگرمیم شدید

فداتشم اصلا به حرف کسی اهمیت نده.خدایی نکرده اگر برای بچت اتفاقی بیوفته همون اطرافیا نبیشتر از همه از چشم شما میبینن ..شما ببین چی به صلاح دخترته ..بخدا الان ۶ماهه حتی خونه ی مادرم نرفتم واقعا کلافه شدیم تو خونه ولی چاره ای نیست ..مدرسه که دیگه کلا فکرشو نمیتونستم بکنم

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤