2777
2789
میخوام فیلماشو نگاه کنم اما نمیدونم کدومشو خیلی گیج شدم اینقدر که زیاد بود و مختلف میخوام بدون کلاس ...

داخل تلگرام تابلو خوانی استاد هفتی ببین 

ده تا فیلم حدودا 30دقیقه ای هستن 

اگه میشه برا حال دلم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین ،انشالله همه اتون حاجت روا بشین😍😍😙
گلم از بازار دانلود کن  بنویس صفر تا صد بورس منم روز  اول هیچی ننیدونستم  الان دو ه ...

عزیزم یعنی خوبه توی اپارات زدم یک اقایی خیلی خوب توضیح میداد ولی همه قسمتاش نبود ناامید شدم بقیشم که همش چرت و پرت بود نفهمیدم چیزی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مفید سر ۸،۲۹،۵۵ زدم ثبت شد سرخطی الیته بعدش صف فروش شد نیاز به سر خطی م نبود 

اگاه با تریدر میزنم قیمت که زدم ثبت نشد دوباره باید قیمت بزنم اینجور وقت می گیره 

ولی گفتن مفید همون یبار قیمت میزنی دیگه با سریع ثبت کنی ارورم داد دقت نکنی 

ولی اگاه لعنتی قیمتا می پره دوباره باید بالا ترین قیمت بزنی و تعداد اینجور وقت تلف کنه

اگه میشه برا حال دلم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین ،انشالله همه اتون حاجت روا بشین😍😍😙
عزیزم یعنی خوبه توی اپارات زدم یک اقایی خیلی خوب توضیح میداد ولی همه قسمتاش نبود ناامید شدم بقیشم که ...

ببین تا الفبای بورسو نخوتی که نمیدونی سهم چیه تحلیل چیه صدتا فیلممببینی فایده نداره  از بازار دانلود کن بشین بخون خیلی چیزا دستت نیاد برو زودم برا کد بورسیت اقدام کن همه چی دستت مباد وایسا به عکس برات بفرستم 

يك عددبازمانده سال 98هستم ...
تعدادی از اینارو دانلود کن بشین بخون دو سه تاشو بخونی راه میفتی حجمشون کمه اینارو بخونی دیگه میفهمی ...

خیلی ممنون عزیزم الان اونی که گفته بودی رو دانلود کردم سپاس بیکران ❤❤❤❤❤