2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اشتباهی خورده بود 

قبل ازدواجم بود.

پس هیچی 

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 

تا  1ماه باهاش حرف نمیزنم نه غذا میپزم نه چیزی😧😶

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

من جزء اولين شروط ازدواجم بود كه اهل مشروب و دود و دم نباشه كه خداروشكر نيست حتي تو يه جمعيم مشروب باشه شوهر من لب نميزنه

خدايا شكرت بابت هرچي كه بهم دادي و ازم گرفتي

خداروشکر شوهر من اصلا دوست نداره😁من بهش میگم بخوریم میگه نه🤦🏻‍♀️😂😂

زندگی دیروزی ها مثل امروزی ها نبود... ادعا نبود چشم و هم چشمی نبود👁️👀من بیشتر و تو کمتر نبود📈📉تولدت مبارک و کیک و شمع نبود🎉🎂کادوی گرون قیمت و سالگرد ازدواج نبود🎁💍حتی "دوستت دارم" هم نبود💘؛ یه شناسنامه بود که ثابت میکرد کی مال کیه📕عالی نبود، قشنگ نبود، حتی بیشترش اندوه بود🖤؛ قدیم تر ها بوداشون کم و نبوداشون زیاد بود🙎🏻‍♀️اما یه چیزی بود که زندگیشون دوام داشت گذشت بود🤝دادگاهشون خونشون بود🏠قاضیشون دلشون بود❤️و حکمشون صبر🙏... ما چقدر صبوریم؟؟؟ مایی که همه چیز داریم...؟! 
من جرش میدم تامام👋چون روز اول سنگامو وا کندم

منم... 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بستگی داره کی و کجا و چجوری و تا چه حد بخوره, اگه پیش خودم باشه که البته سالی یکی دوبار هم هست مشکلی ندارم اما بره با دوستاش یا بیرون و مهمونی بخوره لهش میکنم , من کلا به شوهرم گفتم هرکاری میخوای بکنی پیش خودم 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792