2777
2789
عنوان

کمک لطفا😩😩😩😩😭😭😭😭

200 بازدید | 15 پست

سلام دوستان میشه لطفا کمکم کنید من یه پسر بچه 8 ساله دارم که از وقتی که 2سالش شده اتاقش رو جدا کردم حالا تو این 6 سال که حدا میخوابونمش ساعت 1به بعد بیدار میشه دوباره میاد پیشم میخوابه واقعا خسته شدم نمیدونم دیگه چیکار کنم اگه شما راهکاری دارید میشه لطفا بهم بگید؟ممنون میشم🙏

به غمگین ترین حالت ممکن شادم🥀

میاد یاداوری کنه من هستم ب فکر‌نی نی نباشین😂😂😂

درتاریخ ۱۳۹۹٫۹٫۹ انشالابهترین اتقاق زندگیم خواهدافتاد🌹کاش برگردیم به اون دوره که سرفه هامون فقط واسه اینه که بگیم کسی تو توالت هست، نیا تو😀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالله بزرگه باهاش حرف بزن بگو  پسرم شما تا الان کوچیک بودی پیش ما میخوابیدی ولی الان بزرگ شدی عاقا شدی باید خودت تنهایی بخوابی و برای خودت یه حریم خصوصی داشته باشی

و براش هدیه بخر و تشویقش کن 

ایشالله نتیجه بگیری

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰
ماشالله بزرگه باهاش حرف بزن بگو  پسرم شما تا الان کوچیک بودی پیش ما میخوابیدی ولی الان بزرگ شدی ...

بخدا بیشتر از صدبار بیشتر باهاش حرف زدم نصف شب میشه باز همون آشه و همون کاسه دیگه خسته شدم واقعا

بخدا بیشتر از صدبار بیشتر باهاش حرف زدم نصف شب میشه باز همون آشه و همون کاسه دیگه خسته شدم واقعا

بهترین راه استفاده از مشاوره تلفنیه 

با مشاور صحبت کن مطمعنم بهترین راه حل رو بهت میگه و میتونه درصورت نیاز با پسرت هم صحبت کنه

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰

ببین الان تو سنی هست که باید بفهمه که باید در بزنه بیاد تو. البته میگن خوبه خودتون در بزنید برید تو اتاقش که اونم یاد بگیره.

ولی خیلی غیر طبیعی نیست که بخواد بیاد پیش شما بخوابه. 

ببین الان تو سنی هست که باید بفهمه که باید در بزنه بیاد تو. البته میگن خوبه خودتون در بزنید برید تو ...

ما چون خونمون کوچیکه فقط یه اتاق داره و اونم بچمو اونجا میخوابونم تو روز هم سرش با بازی و تلویزیون گرمه دیگه اونجانیست که بخوام در بزنم

درخواست دوستیمو بپذیر کارت دارم

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️