2777
2789
عنوان

پوشک نوزاد بیاید

217 بازدید | 29 پست

دوستان من الان مولفیکس میبندم خیلی راضیم ولی پیدا نمیشه انگار دیگه کم شده میگن کارخونش بسته شدع و اینکه مای بی بی بستم راضی نبودم 

بارلی چطوره و مرسی چطوزه ؟کدوم بهتر 

بعد بسته های کوچیک داره اول امتحان کنم یانه ؟

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

جدی مولفیکس نیست منم دخترم مولفیکس می بندم 

❤دخالت میکنیم توی زندگیِ همدیگه ؛اسمشم میذاریم دلسوزی مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم فقط برای خودته لطفا برای خودم هم که شده دیگر چیزی نگویید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من مرسی میگیرم 

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...

من همه مدل هارو انتخاب كردم

مولفيكس توتن خيلي گنده ديده ميشه اصلا خوب نيست

مرسي برندي بود كه براي من  بين همه برندها برنده شد

مرسي عاليه

البته به نحوه بستنت هم بستگي داره هر پوشكي لمي داره

مرسي نه نم پس ميده نه حساسيت زاست و خيلي هم اندازش عاليه انگار بچه پوشك نبسته و جذبش بالاست كلي هم طول بكشه بچه رو عوض كني نمي سوزونه

عاليه

من عاشقشم

بارلی افتضاح بود اون موقع ها ک من برا بچه م میبستم دو سال پیش حدودا. کامل نم پس میده.

مولفیکس .جان ب ب .مای بی بی.خوب بودن. یکی هم بود از این مارکهای جدید یادم نیس ی چیزی مث کانفی ی همچین اسمی داشت اونم بد نبود

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
من همه مدل هارو انتخاب كردم مولفيكس توتن بشه خيلي گنده ديده ميشه اصلا خوب نيست مرسي برندي بود كه م ...

قیمتش سه چقدر؟ بغل پاهای بچه رد نمیندازه ؟

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
من مرسی میگیرم 

بغل پاهای بچه رد نمیندازه بچه راحته داخلش؟

بارلی افتضاح بود اون موقع ها ک من برا بچه م میبستم دو سال پیش حدودا. کامل نم پس میده. مولفیکس .جان ...

مولفیکس خوبه ولی الان پیدا نمیشه زیاد 

من از اول مای بی بی واسه پسرم استفاده کردم البته چندتا مارک دیگم بستم ولی مای بی بی بهتر بود

مای بی بی کش بغلش خیلی بد 

بغل پاهای بچه رد نمیندازه بچه راحته داخلش؟

بچه من کلا با همش راحته و اینکه همیشه یه سایز بزرگتر میخرم

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...
بچه من کلا با همش راحته و اینکه همیشه یه سایز بزرگتر میخرم

اهان مثلا شش کیلو نیم بود سایز چند میبستی من سه میبندم 

جدی مولفیکس نیست منم دخترم مولفیکس می بندم 

فعلا که نبود تو کوروش و یدونه دیکه از فروشگاه نزدیکمونه