2777
2789
عنوان

خواب دنباله دار

106 بازدید | 11 پست

بچه ها من بهمن خوابی دیدم تعبیرش ازدواج با کسی بود ک حتی به ازدواج باهاش یه درصد فکر نمیکردم، درحد اشنایی ساده ک کلا همونم قطع شد ، الان سه ماهه بطور دنباله دار خرید حلقه ، خرید لباس عروس ، مخالفت خانواده ها 😐 ، رضایت مادرش، همرو خواب میبینم مث یک سریال ... تاکید میکنم قضیه ضمیرناخوداگاه نیست ; اولین بار 25 شب خوابشو دیدم بهش گفتم قضیرو ، دیگه یک مدت خواب ندیدم الان دارم دیوانه میشم ، حتی با کسی دیگه تو رابطه ست ها . یا خواب دیدم که بهش ی ظرف بزرگ نذری شله زرد میدم 

چندبار مستقیم توخواب بهم گفته ازدواج کنیم😂 ولی تو واقعیت هیچ رابطه ای نداریم

خواب دیدم حتی بهم میگن این سوره هارو باید بخونی باید این نذر انجام بدی ،حاالا من اندر خم یک کوچه اندر تعجبات که قضیه چیه 

کسی تجربه مشابه داره!؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره تهش باید ببینم چیمیشه😂😂😂 مادرشوهر ایندم دیشب پسندم کرد توخواب

فقط دلم میخواد ببینم درنهایت تو واقعیت باکی ازدواج میکنی😂ضرر نداره ک اون سوره هارو بخون ببینیم چی میش😍منو هم خبر کن موقع عقدت همینجا😀کنجکاوم بدونم چی میش

فقط دلم میخواد ببینم درنهایت تو واقعیت باکی ازدواج میکنی😂ضرر نداره ک اون سوره هارو بخون ببینیم چی م ...

شاید باورت نشه تاریخ تولد منو پسره هم حتی یکیه😂😂😂