2777
2789
مثل باران های بهار تند و بی وقفه دوست داشتنت… بر تن روزهایم می بارد …! #فرشته_رضایی

صد فصل بهار آید و بیرون ننهم گام!
ترسم که بیایی تو و در خانه نباشم...

وحشی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

❣💠💠💠💠❣ ادب عشق تقاضا نكند بوس و كنار دونگه چون بهم آميخت، همان آغوش است 🥀 #لا_ادری ❣💠💠💠 ...

هربار که نگاهت می‌کنم ،
جمله‌ای آشنا ، به ذهنم خطور می‌کند :
در اين سرزمين ، چيزی هست كه ارزش زندگی كردن دارد !

✍ #محمود_درویش

🍂🍃🍂🍃🍂 جلوه بخت تو دل می‌برد از شاه و گدا چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی #حافظ 🍂🍃🍂🍃🍂

پدرم خواست ک فرزند مطیعی باشم.. 

شعر پیدا شد و من آنچه نباید شده ام... 

هربار که نگاهت می‌کنم ، جمله‌ای آشنا ، به ذهنم خطور می‌کند : در اين سرزمين ، چيزی هست كه ارزش زندگی ...

♥️ 
تو گرم سخن گفتن و از جام نگاهت
من مست چنانم که شنفتن نتوانم
#شفیعی_کدکنی
┅✶   ❤   ✶┅
•❥●       ●❥•

❣💠💠💠💠❣ ادب عشق تقاضا نكند بوس و كنار دونگه چون بهم آميخت، همان آغوش است 🥀 #لا_ادری ❣💠💠💠 ...

بوسه هایی که بدهکاری همین جا پس بده!

در قیامت سخت می گیرند؛ حق الناس را...

لا-ادری#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
«فریاد ڪن»، بگو ڪه دل از دست داده‌ای در عاشقی،«نشانِ رضایت» سڪوت_نیست #سروش_آیینه

🌷 🌾 🌿

‏به بادِ سست نهاد اعتماد شاید کرد

به یارِ سست نهاد اعتماد؟ ای فریاد!

#حميد_مصدق
🌷 🌾 🌿