2777
2789

عرض ادب و احترام؛

خِرَد با عشق می کوشد که وِی را در کمند آرد!
ولیکن بر نمی آید؛ ضعیفی با توانایی...

سعدی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد عشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد مدعی خواست ڪه آید به تماشاگه راز دست ...

حدیثِ عشق در دفتر نگنجد؛
حسابِ عشق در محشر نگنجد...
عطار#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد عشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد مدعی خواست ڪه آید به تماشاگه راز دست ...

🐞 🍂

همه کس نصیبِ خود را بَرَد از زکاتِ حُسنت

به منِ فقیر و مسکین غمِ بی‌حساب دادی...

#فیض_کاشانی
🐞 🍂

عرض ادب و احترام؛ خِرَد با عشق می کوشد که وِی را در کمند آرد! ولیکن بر نمی آید؛ ضعیفی با توانایی ...

درود، این بیت خیلی پرمغز است.سپاس از انتخابتان.

🌷 🌾 🌿

هرگز از بند و غم آزاد نگردد آن دل
که گرفتار کمند سر گیسوئی نیست

هر مرض دارو و هر درد علاجی دارد
زخم تیر مژه را مرهم و داروئی نیست

#عبید_زاکانی
🌷 🌾 🌿

🐞 🍂 همه کس نصیبِ خود را بَرَد از زکاتِ حُسنت به منِ فقیر و مسکین غمِ بی‌حساب دادی... #فیض_کاشان ...

همه سرخوش از وصالت؛ من و حسرت و خیالت!
همه را شراب دادی و مرا سَراب دادی...

فیض-کاشانی#  

درود، این بیت خیلی پرمغز است.سپاس از انتخابتان. 🌷 🌾 🌿 هرگز از بند و غم آزاد نگردد آن دل که گرفت ...

ﺭﻧﮓِ ﭼﺸﻤﺖ؛ ﺑﻬﺘﺮﯾــﻦ ﺑﺮﻫﺎﻥِ ﺍﺛﺒﺎﺕِ ﺧﺪﺍﺳﺖ
‏« ﻗﻞ ﻫﻮ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﺣﺪ ‏» ﮔﻮﯾﺪ ﻫﺮ ﺁﻥ ﮐﺲ ﮐﺎﻓـَﺮ ﺍﺳﺖ!
ﺍﻧﺤﻨﺎﯼِ ﻧﺎﺏِ ﻣﮋﮔﺎﻧﺖ ‏« ﺻﺮﺍﻁ ﺍﻟﻤﺴﺘﻘﯿﻢ ‏»
ﺍﺯ ﻧﮕﺎﻫﺖ ﺩﻝ ‌ﺑﺮﯾﺪﻥ ﻫﻢ ﺟﻬﺎﺩ ﺍﮐﺒﺮ ﺍﺳﺖ...

مهدی-ذولقدر#  

ﺭﻧﮓِ ﭼﺸﻤﺖ؛ ﺑﻬﺘﺮﯾــﻦ ﺑﺮﻫﺎﻥِ ﺍﺛﺒﺎﺕِ ﺧﺪﺍﺳﺖ ‏« ﻗﻞ ﻫﻮ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﺣﺪ ‏» ﮔﻮﯾﺪ ﻫﺮ ﺁﻥ ﮐﺲ ﮐﺎﻓـَﺮ ﺍﺳﺖ! ﺍﻧﺤﻨﺎﯼِ ﻧﺎﺏِ ...

گیسو به هم بریز و جهانی ز هم بپاش!معشوقه بودن است و «بریز و بپاش»ها✍ #حسین_زحمتکش