2777
2789
عنوان

هزینه سونوگرافی آنومالی چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکو قلب رو دکتر مینویسه به همراه انومالی یا خودتون درخواست کردین بنویسین

نه چیزی نگفتم‌

خودش گفت منم فک کردم همه باید اکو بدن

تا خدا نخواهد برگی از درخت نمی افتد
نه عزیزم دکتر بر اساس ان تی میگه. تو خود ان تی  هم نوشته بود پیشنهاد میشه اکو قلب انجام بشه

ترسیدم

یعنی مشکلی بوده که اکو نوشته برام

نه چیزی نگفتم‌ خودش گفت منم فک کردم همه باید اکو بدن

شما هفته چند هستین؟من هفته۱۳ بارداریم تازه تست غربالگری دادم حالا دکتر واسه۱۵ روز دیگه واسم سونو نوشته طول سرویکس!بنظرتون واسه همه این رو مینویسن؟

من ۵۲۰ دادم آنومالی  ۵۰۰ اکو قلب مرکز سونوگرافی نسل امید

عزیزم

برای چی دکتر برای شما هم اکو نوشت

خدایی نکرده تو سونو ان تی مشکلی بوده

راستش من الان ترسیدم

من 1 هفته پیش با دفترچه کارمندان دولت 192000 پرداخت کردم، فقط آنومالی اسکن

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

شما هفته چند هستین؟من هفته۱۳ بارداریم تازه تست غربالگری دادم حالا دکتر واسه۱۵ روز دیگه واسم سونو نوش ...

نمیدونم

من هفته ۱۸ هستم

عزیزم برای چی دکتر برای شما هم اکو نوشت خدایی نکرده تو سونو ان تی مشکلی بوده راستش من الان ...

ان تی من ۳/۱ بود اصلا ترس نداره. نود درصد موارد هیچی نیست. میگم که من حتی آمنیوسنتز رفتم شکر خدا هیچی نبود

نه عزیزم دکتر بر اساس ان تی میگه. تو خود ان تی  هم نوشته بود پیشنهاد میشه اکو قلب انجام بشه

شما هفته چند میرین انومالی؟قبلش یعنی بین غربالگری یک وای آنومای واستون سونو طول سرویکس نوشتن؟من هفته ۱۳ هستم واسه۱۵ روز دیگه واسم سونو طول سرویکس نوشته