2777
2789
عنوان

دندان درنیاوردن بچه ۱۴ ماهه

2625 بازدید | 17 پست

سلام ماما دخترم ۱۴ ماهشه هنوز هیچ خبری از دندون نیست چیکارکنم؟ کسی بوده که بچش دندون درنیاورده باشه؟ یعنی جوانه دندان نداره توی لثش نکنه بدون دندون بمونه تااخر ؟ خیلی نگرانم 

نبردیش دکتر؟دخترم 15 ماهشه 14تا داره!ویتامین دی و کلسیم بهش میدی؟

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترنه نبردمش قطره مولتی ویتامین ویتان و آهن سیدرال میدم بهش

نگران نباش، بچه ی منم ازاین دیرتردر آورد ،تا‌ چند ماه  دیگه هنوز جاداره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
چندماه بود بچتون دندون درآورد دکتر بردین آمپولی چیزی زد یاشربت داد ؟؟

نه هیچی ،۱۶ یا ۱۷ ماه ،قرار بود دیگه اگه تا یک‌ماه بعدش در نیاره  بریم آزمایش که در آورد دیگه ،خداروشکر الانم دندونای خوبی داره ،بر عکس همسن و سال هاش که مثلا از ۵ ماهگی دراوردن شیر خوردن تو شب الان پوسیدگی دندان ن دارن  دا یم درگیرن

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
دکترنه نبردمش قطره مولتی ویتامین ویتان و آهن سیدرال میدم بهش 

سلام عزیزم دخترتون کی دندوندراورد؟دخترمن نزدیک یکساله علایم داره ولی در نیاورده منم قطره آهن  لیپو زوفر میدم یعتی کمه؟باید آهن ایرانی بدم؟

سلام ببخشید شما کم خونی داشتید من کم خونم میترسم دخترم برا همین تا حالا در نیاورده باشه بعد ۱۷ ...

عزیزم‌شما دخترت دندون در نیاورد؟ منم دختر ۱ سالشه دندون نداره خیلی نگرانم

عزیزم‌شما دخترت دندون در نیاورد؟ منم دختر ۱ سالشه دندون نداره خیلی نگرانم

نه هنوز در نیاورده بهداشت گفت چند ماه دیگ صبر کن ولی میخوام ببرم دکتر یه ازمایش یک سالگی واسه چکاب دکتر گفت باید بدید  تو اون کمبود کلسیم وکمخونی ود۳ و... چک بشه ببینم اشکال کجاست

نه هنوز در نیاورده بهداشت گفت چند ماه دیگ صبر کن ولی میخوام ببرم دکتر یه ازمایش یک سالگی واسه چکاب د ...

م اون ازمایشو هفته پیش دادم مشکلی نداشت ولی نمیدونم چرا در نمیاره. بچتون راه افتاده؟؟؟