2777
2789

دوستان من با همسرم سر ي مسئله اي بحثمون شد و خانواده همسرم كلا طرف من بودن و پسرشونو سرزنش كردن و همسرم قول داد شرايطو درست كنه  ولي چند روز بعدبا  همسرم ي مقدار بحثمون شد رفت خونه مادرش پيام داد ميخوام تنها با و من زنگ زدم فهميدم اونجاست و گفتم ميشه بگيد بياد خونه, مادرش  يهو رنگ عوض كرد با لحنه بدي داد زد نميييخوااااد  بياد منم گفتم جرات داره نياد گفت مثلااااااا ميخواي چيكار كني ؟؟گفتم طلاق ميگيرم گفت خوب برو بگير  چرا نميري طلاق بگيري ، منم زدم زير گريه گفتم من ميرم ولي  اه من بمونه براتون ( مادرش ميدونست تازه بچم سقط شده و چند روز بعدش داغدار يكي از عزيزام بودم يعني شرايط روحيم خيلي بد بود) بعدش من زنگ زدم همسرم جيغ و داد كه ببين باعث شدي چجوري باهام حرف بزنن اونم فوري اومد خونه كلي منت كشي و اشتي كرديم فرداشم ي پيام دادم به مادرش گفتم اگر چيزي گفتم كه رنجيديد ( با اينكه نگفته بودم ) ببخشيد و حلال كنيد من عذر ميخوام ناراحت بودم مثل خانواده ي خودميد اونم فقط  ي استيكر بوس فرستاد ي ماه بعدش فهميدم باردارم و ماه سوم كه همسرم سر ي سري مسائل خانوادگي باهاشون سر سنگين بود تو پيجش گذاشت كه داره پدر ميشه و فقط مادر همسرم زنگ  با كلي خوشحال تبريك گفت منم مودبانه تشكر كردم   ديگه تا الان كه تو ماه هشتم هستم حتي ي پيام ندادن هيچكدومشون نه به من نه همسرم به نظرتون نيني به دنيا اومد خواستن بيان چيجوري حرصمو خالي كنم خيلي لجم گرفته ازشون وااااقعا حلالشون نميكنم خيلي بلا سرم اوردن و هميشه با خانومي برخورد كردم و اينا بيشتر متوقع شدن  تازه اين نوه اولشونه ولي انگار نه انگار ، سوال بعدي 

خالم پيشم بود و كلي ذوق كرد ديد باردارم و دختر ي خاله ديگم بهش زنگ زد فهميد پيشه منه و گفت بهش تبريك بگيد خالم گفت بيا گوشيو بدم خودت بگو گفت نه خودم بعدا به خودش زنگ ميزنم 

تو اينستا هم مداااام عكس بچه هاشو ميداره و من هميشه تبريك ميگم و كامنت ميدارم ولي ديگه اصلا زنگ نزد منم ي پست گذاشتم كه دارم مادر ميشم و كامنتمو به دلايلي بستم اومد و فقط لايك كرد حتي تو دايركت ي تبريك نفرستاد نه اون نه بقيه فاميل 

منم برام مهم نبود تا اينكه پدر همسرش چند روز پيش فوت شد بعد همون خالم زنگ زده كه زنگ بزن تسليت بگو فلاني پدر شوهرش فوت كرده منم گفتم بهش تسليت بگين خودم بعدا بهش زنگ ميزنم دقيقا مثل خودش 😁 ولي نزدم ، كاره بدي كردم !؟ عذاب وجدان دارم زنگ بزنم ؟ اخه اون اصلا به روي خوش نياورد ي تبريك بهم بگه با اينكه شهرستانه و اومده بود اينجا من ي مهموني مفصل دادم و دعوتش كردم و تحويلش گرفتم ، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چی بگم

منم برای مادرهمسرم روز تولدش زنگ زدم تبریک گفتم... هدیه بردم براش... 

ولی اون هدیمو داد همسرم برام اورد. و حتی روز تولدم بهم یه پیامم نداد چ برسه به زنگ...

چی بگم والا....

فقط تااین حد میتونم راهنماییت کنم که اصلا هر مشکلی داشتین نذارین هیچکس متوجه بشه که کار به اینجا بکشه.

برخی از مردم کشور ،گاهی خیلی عجیب میشوند!⭕ بی هیچ دلیل موجهی از قوم عرب‌ متنفرند امّا با افتخار به امارات و دُبی می‌روند و پیشرفت‌های ظاهری آنها را به رخ می کشند و یا حتی به عامل و منبع خبریشان (مثل اینترنشنال یعنی شبکه وابسته به دربار سعودی) تبدیل میشوند.⭕روزه نمی‌گیرند!👈 ولی دلشان برای ربنای شجریان تنگ شده .⭕ کورکورانه کورش‌پرست‌ و طرفدار پیامبر ایرانی یعنی زرتشت و یا عرفان‌های کاذب و فرقه های جعلی می شوند! امّا در عین حال تعلّقات مذهبی را مانع پیشرفت می‌دانند!⭕ هرچه میخواهند میگویند و حتی مسئولین مملکت را مورد اهانت قرار میدهند و فحش میدهند در عین حال از فقدان آزادی بیان و وجود خفقان در جامعه سخن میگویند!⭕  میگویند مرگ کسی را نخواهید و شعار مرگ برآمریکا...» باعث مشکلات مملکتمان شده ،اما از ترور هموطنشان توسط شقی ترین آدمها ابراز خوشحالی میکنند و یا در برابر آن سکوت خفت بار اختیار میکنند.⭕ سلبریتی هایش دستمزدهای آنچنانی میگیرند و در عین حال به شرایط اقتصادی کشور معترضند و خود را عاشق مملکت و غمخوار محرومین جلوه میدهند.⭕به سفرهای تفریحی در آنتالیا و اروپا و... می روند و سه برابر تولید ناخالص ملی لوازم آرایشی مصرف می‌کنند ولی سفر رایگان اربعین و هزینه کربلا و مکه و غذای نذری را که عمدتا نصیب محرومین می شود ، اجحاف در حق ایتام و مستضعفین میدانند!⭕به متخصص نبودن برخی مسئولین اعتراض دارند و این در حالی است که خودشان را در باب هر موضوع تخصصی و غیرتخصصی و در همه بخش‌ها و تمام عرصه ها صاحب نظر می دانند و بدون مطالعه کافی در هر زمینه ای به خود اجازه اظهارنظر و سخنرانی می دهند و بر صحت و دقت علمی بودن قطعی همه آنها هم اصرار می ورزند.⭕اخبار دستاوردهای علمی دانشمندان و متخصصین کشور و فرزندان خودشان را می بینند و می شنوند و در زندگی‌شان لمس می کنند، اما یا ناجوانمردانه می گویند غیرواقعی و تقلبی است، یا به رغم تحریم‌ها، حقیرانه می گویند از خارج آورده اند و به نام خودشان ثبت کرده اند  و یا حتی با وقاحت تمام می گویند در رژیم گذشته طراحی و تولید و حالا رونمایی شد.

با دختر خالت مثل خودش رفتار کن.وقتی برات ارزش قایل نشده تو هم براش ارزش نزار. در مورد مرگ پدرشوهرشم کار خوبی کردی.

هیچ وقت نزار اختلافت با همسرت و خانوادش بفهمن. که بخوان دخالت کنن. 

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

با خانواده همسرت که  کلا سرسنگین باش و نشون بده کا از این بی احورامیشون ناراحتی.

اصلا جوری رفتار نکن که اونارو خوشحال کنی.

حتی نذار زیاد به بچت دست بزنن.تا حساب این بیمعرفتی بیاد دستشون.

به دختر خالتم پیام بده بگو هرچند تو تبریک نگفتی ولی من تسلیت میگم و ....

تا حالا ک هیچ مشکلی نبوده از این به بعدم خانومانه رفتار کن هیچی هم‌به روی خانواده شوهر نیار مشکل خاص ...

عزيزم همينجوري همًخيلي متنم زياد شد اينا ي بلاهايي سرم اوردن كه خدا ميدونه يعني تو هشت ماه بارداري ي تماس با من و همسرم نگرفتن ي سر نزدن پدر همسرم انگار مارو نميشناسه مسخره نيست به قوله خودشون من بهترين عروسشونم خوب زور داره اين بي تفاوتي الان با ما مثلا قهرن 

چقد مقیدین به زنگ واینا بیخیال دنیا  کسی زنگ زد پیام داد ادبشو میرسونه و مهربونیشو  نزد ب ...

بخدا نبودم ولي ي تايمي تصميم گرفتم زيادي خوبي نكنم اخه هميشه خوبي ميكنم ولي اونا فكر ميكنن من وظيفمه حتي زنگ ميزنن برو تسليت بگو به فلاني ، ولي هيچكدومشون ي تبريك خشك و خالي هم نگفتن 

فقط تااین حد میتونم راهنماییت کنم که اصلا هر مشکلی داشتین نذارین هیچکس متوجه بشه که کار به اینجا بکش ...

همسرم از نظر مالي تحت فشار بود مثلا زنگ زد بگه بيان ببينن شرايط چجوري شده چون روز خواستگاري كلي قول حمايت بودن كه كلا همرو پيچوندن و گفتن به ما ربطي نداره

با دختر خالت مثل خودش رفتار کن.وقتی برات ارزش قایل نشده تو هم براش ارزش نزار. در مورد مرگ پدرشوهرشم ...

ممنونم عزيزم ، من اصلا نميخواستم بفهمن ولي همسرم اصرار كرد بيان صحبت كنيم حتي من گفتم نيايد ي بحث زن و شوهريه عين فضولا زودي اومدن

همسرم از نظر مالي تحت فشار بود مثلا زنگ زد بگه بيان ببينن شرايط چجوري شده چون روز خواستگاري كلي قول ...

واسه همین میگم دیگه.چون یکی آبشو می‌ذاره یکی دونشو.کار خاصی که نمیکنن هیچ نتیجش میشه یه مشکل اساسی. 

برخی از مردم کشور ،گاهی خیلی عجیب میشوند!⭕ بی هیچ دلیل موجهی از قوم عرب‌ متنفرند امّا با افتخار به امارات و دُبی می‌روند و پیشرفت‌های ظاهری آنها را به رخ می کشند و یا حتی به عامل و منبع خبریشان (مثل اینترنشنال یعنی شبکه وابسته به دربار سعودی) تبدیل میشوند.⭕روزه نمی‌گیرند!👈 ولی دلشان برای ربنای شجریان تنگ شده .⭕ کورکورانه کورش‌پرست‌ و طرفدار پیامبر ایرانی یعنی زرتشت و یا عرفان‌های کاذب و فرقه های جعلی می شوند! امّا در عین حال تعلّقات مذهبی را مانع پیشرفت می‌دانند!⭕ هرچه میخواهند میگویند و حتی مسئولین مملکت را مورد اهانت قرار میدهند و فحش میدهند در عین حال از فقدان آزادی بیان و وجود خفقان در جامعه سخن میگویند!⭕  میگویند مرگ کسی را نخواهید و شعار مرگ برآمریکا...» باعث مشکلات مملکتمان شده ،اما از ترور هموطنشان توسط شقی ترین آدمها ابراز خوشحالی میکنند و یا در برابر آن سکوت خفت بار اختیار میکنند.⭕ سلبریتی هایش دستمزدهای آنچنانی میگیرند و در عین حال به شرایط اقتصادی کشور معترضند و خود را عاشق مملکت و غمخوار محرومین جلوه میدهند.⭕به سفرهای تفریحی در آنتالیا و اروپا و... می روند و سه برابر تولید ناخالص ملی لوازم آرایشی مصرف می‌کنند ولی سفر رایگان اربعین و هزینه کربلا و مکه و غذای نذری را که عمدتا نصیب محرومین می شود ، اجحاف در حق ایتام و مستضعفین میدانند!⭕به متخصص نبودن برخی مسئولین اعتراض دارند و این در حالی است که خودشان را در باب هر موضوع تخصصی و غیرتخصصی و در همه بخش‌ها و تمام عرصه ها صاحب نظر می دانند و بدون مطالعه کافی در هر زمینه ای به خود اجازه اظهارنظر و سخنرانی می دهند و بر صحت و دقت علمی بودن قطعی همه آنها هم اصرار می ورزند.⭕اخبار دستاوردهای علمی دانشمندان و متخصصین کشور و فرزندان خودشان را می بینند و می شنوند و در زندگی‌شان لمس می کنند، اما یا ناجوانمردانه می گویند غیرواقعی و تقلبی است، یا به رغم تحریم‌ها، حقیرانه می گویند از خارج آورده اند و به نام خودشان ثبت کرده اند  و یا حتی با وقاحت تمام می گویند در رژیم گذشته طراحی و تولید و حالا رونمایی شد.
واسه همین میگم دیگه.چون یکی آبشو می‌ذاره یکی دونشو.کار خاصی که نمیکنن هیچ نتیجش میشه یه مشکل اساسی.& ...

واااقعا ولي من اصلا كلا بي تقصير بودم اومدن و بريدن و دوختن تازه بعدشم با من رفتن تو قيافه جوري كه حتي به روي خودشون نيوردن باردارم