2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ر ی د ی د به نی نی سایت با این تاپیک های گندتون . بابا اینجا سایت بارداری و محیط خانوادگیه همش رو کردید دوست پسر به کثافت کشیدید نی نی سایت رو حالمون رو بهم زدید دیگه. این روابط رو ببرید توی همون خیابون اینجا جاش نیست

من و همسرم دوست بودیم تو دانشگاه دوست شدیم اکثرا هم پارک و کافه و رستوران می‌رفتیم.هرچند الآنم مثل دوران دوستی قرار میزاریم باهم😍😍😍

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
ر ی د ی د به نی نی سایت با این تاپیک های گندتون . بابا اینجا سایت بارداری و محیط خانوادگیه همش رو کر ...

ادا تنگا؟؟؟؟؟؟😕😕😕

دوسته خوبم خواهش میکنم ازت که عکس پروفایلم رو کپی نکن،ممنون❤من خیلی ترکیدم دوسته عزیزم این چهارمین کاربریمه پس ممنون میشم ک با من بحث نکنی و ادب رو رعایت کنی تا مجبور نشم باهات مثل خودت رفتار کنم❤🤗
ر ی د ی د به نی نی سایت با این تاپیک های گندتون . بابا اینجا سایت بارداری و محیط خانوادگیه همش رو کر ...

گلم با شما نبودم خواستی جواب نده اون خانواده ای هم که میگی باید به نحوه ای شروع بشه و یکیش شاید همین باشه 

خب میخوام بدونم روابط بقیه چطوریه تا سعی کنم خط قرمز هارو رد نکنم و تجربه به دست بیارم 

من یک ساله از طریق مجازی با یه پسر آشنا شدم عاشق شدیم ولی متاسفانه هنوز از نزدیک ندیدمش راهمون دوره از هم