2777
2789
عنوان

زهرا یوسفی

282 بازدید | 11 پست

سلام خانها کسی ایشون رو میشناسن

حس ششم خوبی دارن اگه میشناسیدشون اسم کاربری شوند رو بدید لطفا

ارامش وجود داره....... ارامش درهرچیزیه که برای ما عزیزه.......... و این وعده ی ارامشه که بعد از مدت های طولانی ما دوباره همدیگه رو پیدا میکنیم...................  عزیزترینم

عزیزمممم😊

اخه چطور ممکنه کسی ک تو رو ندیده و نمیدونه کی هستی و کجای حرفاش راجب ایندت حقیقت داشته باشه؟؟؟

یکم فکر کن راجبش لطفا🌸

ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍         هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیدا کردی منم تگ کن توروخدا

باشه حتما

ارامش وجود داره....... ارامش درهرچیزیه که برای ما عزیزه.......... و این وعده ی ارامشه که بعد از مدت های طولانی ما دوباره همدیگه رو پیدا میکنیم...................  عزیزترینم
 عزیزمممم😊 اخه چطور ممکنه کسی ک تو رو ندیده و نمیدونه کی هستی و کجای حرفاش راجب ایندت حقیقت د ...

نه عزیزم من قبلاً پیششون گرفتم فال درست بوده ولی شماره شونو گم کردم تو نی نی سایتم عضون

یبار به یه نفر که همه داشتن تو تاپیک حس ششمش به به و چه چه میکردن گفتم من الان چی پوشیدم اشتباه گفت

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
نه عزیزم من قبلاً پیششون گرفتم فال درست بوده ولی شماره شونو گم کردم تو نی نی سایتم عضون

موفق باشین دوست عزیز🌹🌹

ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍         هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍           
یبار به یه نفر که همه داشتن تو تاپیک حس ششمش به به و چه چه میکردن گفتم من الان چی پوشیدم اشتباه گفت

بابا حس ششم نیست

عزیزمممم😊 اخه چطور ممکنه کسی ک تو رو ندیده و نمیدونه کی هستی و کجای حرفاش راجب ایندت حقیقت د ...

اگه بگم با یکی از هم دانشگاهی هات ازدواج میکنی به حس ششم اعتقاد پیدا میکنی

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست

😊😊متاسفانه هیچ اعتقادی ندارم عزیزم

دانشگاروهم فک نکنم دیگ ادامه بدم

خب درمورد من چی میگی؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد