2777
2789
عنوان

لطفا جواب بدید

127 بازدید | 21 پست

سلام دوستان.من میخوام صورتمو اصلاح کنم ولی میترسم جوش بزنه چون قبلا که زیر گلوم رو فقط اصلاح کرده بودم کلی جوش زده بود.شما نمیدونید باید چیکارکنم که بعد از اصلاح صورتم جوش نزنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال داشتم شما چه کتاب تست‌هایی کار میکنی؟ (هم عمومی هم تخصصی)

من دهمم کتاب تست فیزیکم میکروعه و زیست نشرالگو و زبان شهاب اناری و دینی هم سفیر خرد بقیه کتابا خیلی سبز

منم زیست نشر الگو تعریفشو شنیدم پس خوبه دیگه؟ و اینکه شیمی جامع خیلی سبز کار میکنی ؟

نه شیمی فقط دهم رو کار میکنم چون ممکنه تا دوسال دیگه کتابا یازدهم و دوازدهم عوض بشه جامع نخریدم. زیست نشرالگو هم خیلیییی تستاش سخته یعنی سطح کتابش بالاس من هنوز نتونستم تستاشو بزنم