2777
2789
عنوان

کم شدن طول سرویکال با وجود سرکلاژ

149 بازدید | 17 پست

سلام بچها تو رو خدا اگه میدونید کمکم کنید استرس داغونم کرده من هفته ۱۸ طول سرویکالم ۲۹ بود و باز شدگی قسمت داخلی رحم ۱۲ میلیمتر سرکلاژ شدم ارژانسی امروز بعد ۲۰ روز از سرکلاژم اکو قلب داشتم توش طول سرویکالمو زده ۱۷ باز شدگی رحمم زده ۲۲ میلیمتر خیلی نگرانم تا فردا که به دکترم زنگ بزنم طاقت ندارم چرا طول سرویکال با سرکلاژم کم شده میشه کمکم کنید

خیلی احتیاط کن پس خیلی ها با وجودسرکلاژ بازم دهانهرحمشون باز شده بخواب دستشویی فرنگی نماز درازکش تی وی درازکش فقط برای غذا بشین هیچکاری نکن 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی احتیاط کن پس خیلی ها با وجودسرکلاژ بازم دهانهرحمشون باز شده بخواب دستشویی فرنگی نماز درازکش تی ...

اخه اصلا نه لکه ای نه دردی چرا انقدر کم شده من استراحت نصبیم دارم

اخه اصلا نه لکه ای نه دردی چرا انقدر کم شده من استراحت نصبیم دارم

برای دوست من دکتر گفته بود دهانه رحمت نرمه حتی با وجود سرکلاژم باز شده بود حلقه هم گذاشته بود استراحتتو مطلق کن دکترت برات شیاف وامپول داده؟

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
شما طول سرویکالتون چنده اخه ۱۷ خیلی کن نیست برای هفته ۲۱

برامن توان تی۳۷بودتوانومالی و۲۱هفته ۳۰شده الانم خبرندارم چنده هفته بعدمیرم سونو

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
برای دوست من دکتر گفته بود دهانه رحمت نرمه حتی با وجود سرکلاژم باز شده بود حلقه هم گذاشته بود استراح ...

امپول نه فقط شیاف البته امروز توی سونو اکو قلب نوشت سرویکال ۱۷ فردا باید زنگ بزنم به دکترم ببینم چی میگه

سونو شکمی البته خیلی دقیق نیست شاید شرایط شما همون باشه عدد طول سرویکس در سونو شکمی دقیق نیست  پزشک باید مجدد با سونو واژینال چک کنه 

گرچه شما کارهای لازمه رو انجام دادی شیاف هم استفاده میکنی

منم همین مشکلو دارم نمیدونم چه دردیه!

نه من ایرانیه از کجا میگرفتین شما من کرجم فکر کنم تهران بشه پیدا کرد

اره پرولوتون هفته ای ۱دونه باید بزنی عزیزم 

سونو شکمی البته خیلی دقیق نیست شاید شرایط شما همون باشه اعداددقیق نیست پزشک باید مجدد با سونو واژینا ...

تو سونو امروزم نوشته بیمار از نظر بالینی و سونوگرافی واژینال مجدد در صورت صلاحدید ارزیابی شود بعد الان که هفته ۲۱ تموم کردم سونو واژینال خطر نداره