2777
2789
عنوان

خانومای بچه داروتحصیل کرده بیایین

144 بازدید | 21 پست

من تا دوم دبیرستان درس خوندم وبعدم ولش کردم دیگه نخوندم که دیپلمموبگیرم حالا سرشوق اومدم که ادامه تحصیل بدم امامیخوام یه رشته ی جدیبرم میخواستم برم طراحی دوخت اماشوهرم میگه نه به دردنمیخوره بروحسابداری که به دردبچه امون هم بخوره حالاموندم سردوراهی 

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️

برو خیاطی یاد بگیر 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان از هر دو نفر یه نفرش حسابداری خونده

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
حسابداری به چه درد بچت میخوره؟

میگه یعنی بره مدرسه واینا یه چیزی خودت حالیت میشه بعدم میگه طراحی دوخت اصلا ارزش نداره بری درسشوبخونی ووقت بزاری.قبلا هم رشته ام حسابداری بوده

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️
با به درد بخور بودن و نبودن طراحی دوخت کار ندارم ولی نفهمیدم حسابی به چه درد بچت میخوره😕

توضیح دادم دیگه عزیزم

متوجه نمیشم حسابداری چه ربطی به بچتون داره 

من بودم صراحی دوخت میرفتم ،هر چی دوست داری برو 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
میگه یعنی بره مدرسه واینا یه چیزی خودت حالیت میشه بعدم میگه طراحی دوخت اصلا ارزش نداره بری درسشوبخون ...

شوهرتون فکر کرده طراحی دوخت فقط خیاطی یاد میدن تو مدرسه بخاطر همین میگه به درد نمیخوره 

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم 😍شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍

برو طراحی دوخت بنظرم.خودمم میخوام برم و کلی راجبش تحقیق کردم.یه آموزشگاه خوب پیدا کن برو.مدرک هم میدن و دیپلمتو از همون طریق میتونی بگیری

دنیا نه خوشبخت است نه بدبخت.دنیا همان چیزی میشود که ما میبینیم.دنیا بینش ماست.دنیا در نگاه ما آفریده می‌شود.هر آدمی آفریننده دنیای خویش است.   انتخاب با توست
شما درآینده قصد دارید شاغل باشید؟ خب ببینید علاقه واستعدادت تو کدوم دارید. 

نه نمیخوام شاغل بشم