2777
2789

دوستان من کتابارو دو بار  خوندم الان احساس میکنم هیچی بلد نیستم،،،حالا بر فرض ک ۳۰ روز مونده باشه به کنکور ،،،به نظرتون تو این ۳۰ روز یه بار دیگ کتابارو مرور کنم یا نکته هایی که نوشتمو مرور کنم کافیه؟اینم بگم که شرایطم خیلی خیلی بده یعنی اصلا وقت نمیکنم و وقتم شاید دوساعت در روزه ویا حتی کمتر

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خلاصه ها رو بخون فقط  اصلا ذهنتو مشوش نکن

واقعا من رو حرفتون حساب باز میکنمااا،بخدا سر در گم موندم😟

الان دیگ یعنی کتابو بزارم کنار فقط نکاتی که نوشتمو بخونم؟

همه اين احساسو دارن نزديك كنكور.با سه روز يه بار بازيابي كن.بازيابي نه روخواني

توضیح بده اگ میشه چطوری؟

چطوری برنامه ندارم بخدا فقط گریه میکنم اصلا درکم نمیکنن

كنكور سال هاي متفاوت رو جور كن. روز اول كنكور ميزني. بعذ ميشيني ٢ و نيم روز اينده رو تقسيم بندي ميكني درساي كنكور رو و تخليلشون ميكني. مثلا نيم روز اول صبح كه كنكورو ميزني. شبش اقتصاد و عربي رو تحليل ميكني. مثلا فردا صبحش رياضي و ... بعد تحليلت هم اينجوريه كه تك تك سوالاتو كه زدي چه درسي چه غلط همه گزينه هاشو بررسي ميكني و نكاتشو ميخوني. سوالايي كه غلط زدي ميبيني غلطت كجا بوده؟ مثلا رياضي قسمت واريانس رو بلد نبودي. ميري تستاي قسمت واريانس رو تا حدي ميزني كه مسلط بشي و نكاتشو ميخوني. مثلا ديني درس ٢ رو يادت نبوده ميري مرور ميكني

خدا بهتون سلامتي بده خوشگلا ❤️
همه اين احساسو دارن نزديك كنكور.با سه روز يه بار بازيابي كن.بازيابي نه روخواني

الان کتابارو بزارم کنار فقط خلاصه ها رو بخونم؟کتابادو کامل بزارم کنار؟

من فقط روزی دوساعت بخدا وقت میکنم دیگ از یه طرف استرس خود کنکور از یه طرفم خانوادم😥

توضیح بده اگ میشه چطوری؟

شما صبح راس ساعت ٨ شروع ميكني به زدن كنكور گذشته دقيقا رو تايم و شرايط خود كنكور.بعد از ٤ ساعت و تموم شدن دفترچه متوجه ميشي كجارو  واقعا فراموش كردي ناقص خوندي يا بلد نيستي.و دونيم روز بعد رو اختصاص ميدي به تقويت مطالبي كه ناقص خوندي و فراموش كردي.اونايي هم كه كلا بلد نيستي كنار ميزاري.ميتوني دودرس فرار رو انتخاب كني و روتين شبانه بهش يه تايمي اختصاص بدي و مرور كني.تا سه هفته اينكارو ميكني و هفته اخر تورق سريع انجام ميدي.من مشاور كنكور تجربيم نميتونم جزيي بگم ولي كليت همينه

فقط طلاق

شما صبح راس ساعت ٨ شروع ميكني به زدن كنكور گذشته دقيقا رو تايم و شرايط خود كنكور.بعد از ٤ ساعت و تمو ...

ببخشید بعد شبیه سازی کنکور که فهمیدم کدوم مبحث یادم رفته دیگ سر کتاب نرم هم نرم یعنی نکات برا کافیه؟

من حقیقتش کنکور رو حتی یه صفحه نخوندم! 

بستگی به خوندنای قبلیت داره 

اما به نظر شخصی من نکاتی که نوشتی یا خلاصه ها رو بخونی کفایت میکنه وقت یادگیری مطالب جدید نیست الان 

ببخشید بعد شبیه سازی کنکور که فهمیدم کدوم مبحث یادم رفته دیگ سر کتاب نرم هم نرم یعنی نکات برا کافیه؟

مباحثي رو كه فراموش نكرديد نه.اگه خلاصه خوب هم داريد كتاب نياز نيس

فقط طلاق

مباحثي رو كه فراموش نكرديد نه.اگه خلاصه خوب هم داريد كتاب نياز نيس

بله حلاصه هام خودش در حد کتابه😄

خیلی ممنون از لطفتون ،،،کمک خیلی بزرگی در حق من کردین ،،،وگرنه من داشتم خودمو میباختم،، خدا ازتون راضی باشه❤❤❤❤❤❤❤❤