2777
2789
عنوان

بچها کمک خیلی استرس دارم...

88 بازدید | 8 پست

امروز از مدرسه باهام تماس گرفتن ک نیاز به مشاور و پشتیبان دارن چهارشنبه برم برای مصاحبه.خیلی استرس دارم نمیدونم چجوری لباس بپوشم شال سر کنم یا مقنعه چی بگم.

البته بگم که مدرسه قبلی خودم با محیط آشنام ولی استرس دارم خیلی دوست دارم که اینکار جور بشه اولین تجربمو میشه کمک کنید

عزیزم خیلی ریلکس باش قرار نیست ک اتفاقی بیوفته . میتونی شال سرت کنی ولی موهاتو زیاد بیرون نندازی . ولی مقنعه هم میتونی واسه راحتیت استفاده کنی . فقط اعتماد ب نفس داشته باش همچی درست پیش میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چ کاری هست .؟ البته فضولی نباشه

مرسی عزیزم

مشاوره و پشتیبانیه

اخه مشکل اینه ک مانتو نمیدونم چجوری بپوشم مانتوهام همه جلوبازه ی جلوبسته بلند دارم که حس میکنم ی مقدار پاییزست بپوشم زشته

مرسی عزیزم مشاوره و پشتیبانیه اخه مشکل اینه ک مانتو نمیدونم چجوری بپوشم مانتوهام همه جلوبازه ی جلو ...

خب اگ میتونی از یه نفر یه مانتو جلو بسته قرض کن . متاسفانه مانتو جلو بسته گیر نمیاد منم همه مانتو هام جلو بازن