2777
2789

لطفا قسمت پیامها را در سایت یا برنامه کارگزاری خودتون روز عرضه اولیه نگاه کنید تا از ساعت دقیق عرضه اولیه و تمدید یا لغو آن با خبر شوید.

عرضه اولیه سهام آبادا (شرکت تولید نیروی برق آبادان )

زمان عرضه اولیه:  چهارشنبه  اول مرداد  1399  احتمالا از ساعت 7/30  تا 11 صبح بصورت آنلاین میباشد.احتمال تغییر یا تمدید ساعت وجود دارد.

ثبت سفارش خرید بصورت آفلاین در بیشتر کارگزاری ها مثل آگاه آنلاین و کارگزاری هایی که از برنامه رایان همراه استفاده میکنند از امروز دوشنبه  تا سه شنبه شب آفلاین فعال میباشد.

حتما آفلاین امروز و فردا سفارش خرید بذارید.احتمال اختلال در سایت ها و برنامه ها در روز عرضه اولیه وجود دارد.بهتر است ظهر تا شب شارژ و خرید آفلاین عرضه اولیه را ثبت کنید چون سایت ها خلوت تر است.

فرقی بین فردی که امروز یا روز عرضه اولیه خرید کند وجود ندارد و بهمه مساوی سهام می دهند.

عرضه سهام  آبادا :

قیمت خرید آبادا 15500  ریال بنویسید.باید بالاترین قیمت در عرضه اولیه انتخاب شود.

سقف تعداد سهام برای خرید 200  سهم اعلام کرده اند که نیاز به 3150000 ریال پول دارد.

من  64  سهم سفارش خرید میزارم که نیاز به 1000000 ریال پول دارد.

بیشتر از این نمی دهند.اگر پول مانده در حساب دارید میتوانید کامل خرید بذارید.

اونایی که کارگزاری مفید هستند باید توافقنامه خرید عرضه اولیه را تایید کنند و اگر کد بورسی خودشون را شارژ کنند خودکار کارگزاری براشون خرید میکند.بمقدار پولتون خرید میکند.

بقیه کارگزاری ها مثل آگاه آنلاین سفارش آفلاین بذارید چون سامانه های بورسی در روز عرضه اولیه اختلال بوجود می آید و اگر کارگزاریتون آفلاین ندارد باید ساعت عرضه اولیه طبق ساعت آنلاین سفارش بذارید.

اگر مشکلی دارید و تازه ثبت نامی هستید بروید کارگزاری بهتون کمک میکنند.

کارت بانکی رمز پویا برای پرداخت وجه الزامی است.همین امروز کد بورسی خودتون را شارژ کنید.

نحوه خرید:

اسم سهم را در قسمت جستجو نماد بنویسید و بعد بالاترین قیمت را به ریال را که نوشتید بعدش کنار قسمت حجم یا تعداد یک ماشین حساب است شکل یک مربع کوچک است اونجا پولتون را بنویسید ماشین حساب تعداد  را بهتون نشان می دهد.

بعد خرید بزنید.

///////////////////////

لطفا حواستون به سهام هاتون باشد.بخصوص اونایی که در یک ماه گذشته سهم های دیگر را خرید کرده اند بیشتر مواظب باشند.بخصوص یکهفته آینده برای شاخص بورس خیلی مهم و حساس است.شاخص دارد به 2 میلیون می رسد و بیشتر سهم ها منفی شده اند.اما تعدادی سهم شاخص ساز و دلار محور مثبت هستند و همانها شاخص را بالا برده اند.

قیمت بیشتر سهم ها واقعی نیست و بر اساس قیمت دلار بازار مثبت شده است.

اگر دلار پایین بیاد ممکن است بازار بورس هم منفی شود.

پس در خرید خیلی وسواس داشته باشید و همینطوری بر اساس جو بازار خرید نکنید.

هر وقت هم در سود خوبی هستید و سهم میخاد منفی شود باید فوری بفروشید.

من تحلیلی از بازار و سهم ها ندارم.نظراتم بر اساس شنیده های دوستانم است.

خودتون نمودار سهم را از برنامه و سایت کارگزاریتون میتوانید نگاه کنید.

به قول یک دوست :

بورس بازی روی آب است یک لحظه غفلت و طمع ممکن است شما را غرق کند.با هیجان خرید و فروش نکنید.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.
سلام بالاخره اومدی میگم من پولم رو توی صندوق ها گذاشتم به نظرت باید ازبورس توروزهای منفی بیرون بکشم ...

مگه صندوق گذاشتن هم همون سهام بورس خریدنه؟ پولتون رو چجوری توی صندوق میذارین؟

پیدا کردن نقطه ضعف دیگران کمی هوش میخواهد، اما سوءاستفاده نکردن از آن مقدار زیادی شعور!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بالاخره اومدی میگم من پولم رو توی صندوق ها گذاشتم به نظرت باید ازبورس توروزهای منفی بیرون بکشم ...

اگر صندوق است تا آخر تابستون صبر کن.اما در بورس هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

البته وقتی صندوق شما قیمتش چند روز مثبت میشود و خوب بالا میاد بفروش و وقتی چند روز منفی میشود دوباره بخرید بهتر است.اینطوری سودت بیشتر و خیالت هم راحتره.

بله کد بورسی میگیری و توی صندوق های etf میذاری

آره کدبورسی دارم با کارگزاری آگاه هم خریدفروش سهام میکنم، یعنی برای اینکه پولمو تو صندوق بزارم باید برم جایی کار خاصی بکنم یا از همون برنامه ی کارگزاریم بخرم؟

پیدا کردن نقطه ضعف دیگران کمی هوش میخواهد، اما سوءاستفاده نکردن از آن مقدار زیادی شعور!
آره کدبورسی دارم با کارگزاری آگاه هم خریدفروش سهام میکنم، یعنی برای اینکه پولمو تو صندوق بزارم باید ...

نه توی همون کارگزاری صندوق های etf هست

مثلا کاریس

بعد مثل سهم میخرید 

نه توی همون کارگزاری صندوق های etf هست مثلا کاریس بعد مثل سهم میخرید 

آهان... سودش خوبه بیشتره از این شهامت یعنی؟

البته وقتی صندوق شما قیمتش چند روز مثبت میشود و خوب بالا میاد بفروش و وقتی چند روز منفی میشود دوباره ...

مگه سهم های معمولی هم اونطوری نیستن؟