2777
2789
عنوان

زخیم شده مژه

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 17 پست
روغن کرچک و نارگیل رو از روغن گیری یا عطاری بخرید و یک قاشق روغن نارگیل یک قاشق روغن کرچک و دو عدد ک ...

عزیزم من دیروز رفتم هر3 رو خریدم و میخوام طبق دستوری که گفتی استفاده کنم. فقط یه سوال واسه ابرو هم موثر هست به نظرت؟

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
عزیزم من دیروز رفتم هر3 رو خریدم و میخوام طبق دستوری که گفتی استفاده کنم. فقط یه سوال واسه ابرو هم م ...

صد در صد هم مژه هم ابرو من از پیج ziba_sho.ca این ترکیبو یاد گرفتم پیجش ۷۰۰k دنبال کننده داره و طبق نظر کامنتا که راضی بودن منم استفاده کردم خیلی خوبه

خب ترکیبش

۱قاشق غذا خوری روغن کرچک

۱قاشق غذا خوری روغن نارگیل(اگر جامده روی حرارت غیر مستقیم ذوبش کن)

و ۲ عدد کپسول ویتامین e (مایع داخلش)

مخلوطش کن و بریز توی یه ظرف کوچک درب دار هرشب قبل خواب با استفاده از فرچه ریمل که کاملا شستیش بزن به ابرو و مژه هات دقت کن زیاد روغن آغشته به فرچه ریملت نباشه و دوبار از ریشه مژه تا نوک مژه حرکت بده گ

اگر احساس سوزش داشتی چشماتو بشور و استفاده نکن اما خیلی کم پیش میاد کسی چشمش بسوزه ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صد هم مژه هم ابرو من از پیج ziba_sho.ca این ترکیبو یاد گرفتم پیجش ۷۰۰k دنبال کننده داره و طبق ...

تشکر عزیزم لطف کردی  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...