2777
2789
عنوان

زخیم شده مژه

145 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من مژه هام خیلی بلنده و مشکی اما خیلی نازکه تا ریمل میزنم به هم میچسبه 

یک راه حل خوب معرفی کنین ک خوتونم نتیجه گرفتین 

من یک ساله هرشب کرچک میزنم اما فقط بلند کرد مژه هامو تاثیر تو زخیم شدن نداش 😳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترکیب کرچک و نارگیل و ویتامینe کامل تقویت میکنه

عزیزم روغن هارو که باید از عطاری گرفت درسته؟بعد ویتامین E پمادش رو باید تهیه کنیم؟

هرشب باید بزنیم؟

و اینکه توی چشم اگر بره مشکلی پیش نمیاد؟

میبخشی سوالام زیاد شد  ممنون که وقت میذاری

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

سلام گلم

لطفا بعد از ریمل زدن از برس جدا کننده مژه استفاده کن تا مشکل ات حل شود

و برای ضخیم شدن مژه از محلول های ضخیم شدم مژه که حالت ریمل یا خط چشم داره استفاده کن در مارک ایرانی سریتا خوبه که حالت خط چشم داره و سینره که حالت ریمل داره و در خارجی ام تو بیوتی خوبه که هم حالت خط چشم و هم حالت ریمل داره

عزیزم روغن هارو که باید از عطاری گرفت درسته؟بعد ویتامین E پمادش رو باید تهیه کنیم؟ هرشب باید بزنیم؟ ...

روغن کرچک و نارگیل رو از روغن گیری یا عطاری بخرید و یک قاشق روغن نارگیل یک قاشق روغن کرچک و دو عدد کپسول ویتامین e رو طوراخ کن و مواد داخلشو بریز رو روغنه و هم بزن تا مخلوط شه

بکنش داخل یه ظرف کوچیک در دار و هر شب قبل خواب با فرچه ریمل(اگر ریملت خشک شده فرچه اش رو بشور کامل تمیز کن و آغشته کن به ترکیبت و آروم از ریشه تا نوک مژه شونش کن مواظب باش خیلی زیاد نزنی چون کلا چرب میشی اذیت میشی اگر چشمت سوزش داشت بشورش اگرم نداشت که بهتر بذار تا فرداش بمونه مال بعضیا میسوزه مال بعضیا نه)

سلام گلم لطفا بعد از ریمل زدن از برس جدا کننده مژه استفاده کن تا مشکل ات حل شود و برای ضخیم شدن مژ ...

ممنونم 

دختر خالم سریتا خرید میگفت فقط بلند کرده همین یکمم مشکی 

برا زخیم شدن خوبه ؟

روغن کرچک و نارگیل رو از روغن گیری یا عطاری بخرید و یک قاشق روغن نارگیل یک قاشق روغن کرچک و دو عدد ک ...

دست گلت درد نکنه بانو    

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...