2777
2789

کباب تابه ای که راحته پیاز رنده کن ابشو بگیر واسه دو نفر یه پیاز متوسط رو به کوچیک کافیه. بعد با چرخ کرده قاطی کن. نمک فلفل زردچوبه و کمی سماق بزن بعد بذار سرخ بشن. بعدشم بغلش چندتا گوجه بذار که اب گوجه هم به خوردش بره خوش طعم تر میشه.

♡♡♡هرکه خود داند و خدای دلش که چه دردیست در کجای دلش♡♡♡♡

کتلت هم که همین روش کباب تابه ایه فقط سیب زمینی اضافه میکنی. بعضیا پخته نیزنن بعضیا خام. ک اگه خام بخوای برنی باید رنده کنی ابشو بگیری

♡♡♡هرکه خود داند و خدای دلش که چه دردیست در کجای دلش♡♡♡♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشت چرخکرده مخلوط گوساله و گوسفندی اگر گوسفندیش بیشتر باشه عالیه بعد یه پیاز رو رنده کن باهاش خوب ورز بده بعد نمک بزن و یک فنجون آب و ۱ق روغن بریز داخل ماهیتابه یه کیسه فریزر رو از بغل برش بده و بازش کن داخلش از گوشتت یه کم بذار بعد کیسه رو تا کن و پهنش کن مثل کوبیده بعد بذار داخل ماهیتابه درس رو هم بذار حرارت زیرش متوسط رو به کم باشه میتونی گوجه درسته هم بندازی یه کم که آبش کم شد رو کبابات سماق بپاش بعد آبش که تبخیر شد برگردون یه کوچولو بمونه بعد آمادست نباید زیاد سرخ شه خشک میشه درحد یه تفت واقعا محشره طعم کباب برگ میده

من برا کباب تابه ای گوشت چرخی و پیاز رنده شده آب گرفته و نمک و ادویه و سماق فقط میزنم حسابی ورز میدم و توی روغن سرغ میکنم گاهی همینجوری گاهی هم خودشو ک گرفت گوجه حلقه شده دورش میچینم و زعفرون میریزم روش فقط گوجه خیلی آبدار نباشه

برا کتلت گوشت چرخی با پیاز رنده شده آب گرفته با سیب زمینی رنده شده آب گرفته و نمک و ادویه و فلفل و یکم آویشن خشک ورز میدم و سرخ میکنم

گوشت چرخیمم ترکیب گوسفند و گوساله و چربیه